SaiPa kiinnitti nuoret lahjakkuutensa − Laakso ja Naukkarinen jatkosopimuksiin

LIIGA / Uutinen
Janne Naukkarinen on ollut SaiPan vaikean kauden valopilkkuja.
Elmeri Laakso jatkaa SaiPassa ensi kauden ja Janne Naukkarisen jatkopahvi on kahden vuoden mittainen.

SaiPa on solminut jatkosopimukset puolustaja Elmeri Laakson, 19, ja Janne Naukkarisen, 19, kanssa. Laakso jatkaa lappeenrantalaisjoukkueessa ensi kauden mittaisella sopimuksella, kun taas Naukkarinen pysyy SaiPa-paidassa kevääseen 2025 asti.

− Laakso on pitkän loukkaantumisen jälkeen tehnyt hyvävireisen paluun liigakaukaloihin. Lisää harjoitusta ja lisää pelejä vielä, niin hyvä tulee. Joukkueessa hän auttaa erinomaisesti myös hyökkäyspelaamista, pystyy hyvin kiekolliseen peliin ja pystyy avaamaan pelin. Myös Laakso on kolkutellut U20-maajoukkueen ovia ja näin ollen omaa kokemusta myös kansainvälisestä pelaamisesta, urheilujohtaja Harri Aho kommentoi puolustajan sopimusta tiedotteessa.

Laakso on tällä kaudella pelannut SaiPassa yhdeksän liigaottelua tehoin 1+2=3.. Seuran alle 20-vuotiaiden joukkueessa hänelle on kertynyt kuusi matsia, joissa tehoja on syntynyt 1+3=4. Joensuulaislähtöinen pelaaja on Kiekko-Poikien kasvatti.

Hyökkääjä Naukkarinen jatkaa SaiPassa seuran käytettyä hänen sopimuksessaan olleet optiot. SaiPan oma kasvatti on ollut tällä kaudella joukkueen valopilkkuja. Nuori peluri on tehnyt 12 pelaamasssaan ottelussa neljä maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

− Janne on ehdottomasti kuluvan kauden positiivisimpia pelaajia. Hän on pystynyt pelaamaan hyvällä tasolla illasta toiseen ja Jannen pelissä näkyy kokonaisvaltainen, jatkuva pelaaminen. Janne on esiintynyt edukseen myös nuorten maajoukkueessa, jonka mukana saa toivottavasti myös pian lisää jatkoa, urheilujohtaja Aho toteaa.

Sekä Laakso että Naukkarinen on päässyt pukemaan myös leijonapaidan ylleen tällä kaudella alle 20-vuotiaiden maaotteluissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle