New York Rangers tasoitti ottelusarjan – Kaapo Kakko menetti pelipaikkansa kohutappelija Rempelle

Kaapo Kakkoa ei tällä kertaa kokoonpanossa nähty.
Kuva © Jared Silber / NHLI via Getty Images
New York Rangers otti jatkoerässä 2–1-voiton itäisen konferenssin loppuottelusarjan toisessa ottelussa ja tasoitti otteluvoitot lukemiin 1–1.

Kaapo Kakko joutui seuraamaan katsomon puolelta New York Rangersin voittoa Florida Panthersista. Kevään pudotuspeleissä 11 ottelussa tehot 1+1 keränneen Kakon paikan kokoonpanossa otti viime aikoina tappelujen takia otsikoissa ollut Matt Rempe.

Rangers meni ottelussa johtoon reilun neljän minuutin pelin jälkeen, kun Vincent Trocheck pääsi vapaasti siirtämään kiekon verkkoon maalin kulmalta Adam Foxin syötöstä. Carter Verhaeghe toi Panthersin tasoihin ylivoimamaalilla erän lopulla. Anton Lundell kirjautti maaliin syöttöpisteen.

Ottelun 2–1-ratkaisumaalin iski Rangersin Barclay Goodrow ensimmäisessä jatkoerässä 14 minuutin kohdalla. Rangers tasoitti voittonsa myötä ottelusarjan lukemiin 1–1.

Molemmat maalivahdit olivat ottelussa mukavassa vireessä. Rangersin Igor Šestjorkin torjui 26 kertaa ja Panthersin Sergei Bobrovski oli kiekon edessä 28 kertaa.

Lundellin lisäksi Panthersin kokoonpanossa mukana olivat pisteittä jääneet Aleksander Barkov, Niko Mikkola ja Eetu Luostarinen. Rangersissa ei Kakon katsomokomennuksen myötä nähty suomalaisväriä.