Kokenut Matt Dumba Coyotesin takalinjoille

NHL / Uutinen
Matt Dumba pelasi vielä viime kaudella Minnesota Wildin paidassa.
Kuva © Getty Images
Matt Dumba vaihtaa Minnesotan talvet Arizonan lämpöön.

Arizona Coyotes tiedotti maanantaina kiinnittäneensä puolustaja Matt Dumban, 29, ensi kauden joukkueeseensa. Vapaana agenttina olleen Dumban sopimus on yksivuotinen. Sopimuksen arvoa ei julkistettu, mutta sen huhutaan olevan noin neljä miljoonaa dollaria.

– Hän on kyvykäs, luotettava, fyysinen puolustaja, joka kamppailee kovaa illasta toiseen ja tuottaa tehoja hyökkäyssuuntaan. Hän on myös erinomainen johtaja, joka tuo kokemusta takalinjoillemme. Olemme todella innoissamme saadessamme hänet tämän kauden joukkueeseemme, Coyotesin GM Bill Armstrong kuvailee uutta hankintaansa.

Viime kaudella 14 tehopistettä 79 runkosarjaottelussa merkkauttanut Dumba on edustanut tähänastisella NHL-urallaan vain Minnesota Wildia. Pudotuspelit mukaan lukien kaikkiaan 647 NHL-ottelua pelanneen kanadalaispuolustajan uran kokonaistehot ovat 84+167=251.

Wildin kesän 2012 ykköskierroksen varauksen palkintokaapista löytyvät arvokisamitaleista miesten MM-kulta vuodelta 2016 sekä alle 18-vuotiaiden MM-pronssi vuodelta 2012.

Näiden lisäksi Dumba on voittanut vuonna 2020 NHL:n King Clancy Memorial Trophyn, joka myönnetään vuosittain pelaajalle, joka parhaiten osoittaa johtajuutta kaukalossa ja sen ulkopuolella sekä on tehnyt merkittävää humanitaarista työtä yhteisönsä hyväksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle