Kiekko-Vantaa vahvisti hyökkäystään – Jaakko Kuusisto ja Olli Maansaari lohipaitaan

MESTIS / Uutinen
Kuusisto on onnistunut Mestiksessä useassa eri seurassa, kuten viime kaudella Jokipojissa.
Kuva © Timo Savela
Uusien hankintojen lisäksi Vantaalla jatkaa Rasmus Lahnaviik, joka pelasi seurassa päättyneellä kaudella Jokerien sopimuspelaajana.

Kiekko-Vantaa on Jatkoajan tietojen mukaan hankkinut riveihinsä hyökkääjät Jaakko Kuusiston ja Olli Maansaaren. Seurassa jatkaa lisäksi Jokerit-laina Rasmus Lahnaviik, joka siirtyy vantaalaisseuran omaksi sopimuspelaajaksi.

Kuusisto, 23, siirtyy Vantaalle Kajaanin Hokista. Kausi oli hyvinkääläislähtöiselle laitahyökkääjälle toinen täysi sesonki Mestiksessä. Kuusisto iski 30 ottelussa tehot 10+11 ja oli 21 pisteellään kainuulaisten kolmanneksi paras pistemies.

Viimeiset juniorivuotensa HPK:ssa viettänyt Kuusisto on edustanut Mestiksessä aiemmin Jokipoikia sekä lyhyillä lainapesteillä LeKiä, Ketterää ja KeuPa HT:ta. Liigasta hänellä on vyöllään 30 ottelua HPK:sta.

Keskushyökkääjä Maansaari, 22, edusti päättyneellä kaudella sarjanousija FPS:aa. Hänen kautensa sirpaloitui kuitenkin täysin harjoitusottelussa sattuneen loukkaantumisen myötä. Maansaari onnistui lopulta palaamaan kaukaloihin helmikuussa, ja HPK-kasvatti sai tililleen yhteensä yhdeksän ottelua. 

Lahnaviik, 19, on Kiekko-Vantaan oma kasvatti. Viimeiset kaksi kautta hän on kuulunut KHL-seura Jokerien sopimuspelaajiin, mutta on pelannut enimmäkseen alle 20-vuotiaiden SM-sarjassa sekä lohipaidoissa Mestiksessä.

Päättyneellä kaudella Lahnaviik pelasi Mestiksessä 21 runkosarjaottelua tehoin 1+2 ja pudotuspeleissä 5 ottelua tehoin 1+3. Lisäksi hän pääsi kokeilemaan emoseura Jokereissa KHL-vauhtia neljässä ottelussa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle