Ketterässä tehoillut Vuoti palaa LeKiin - konkarihyökkääjä Välimaalle jatkoa

MESTIS / Uutinen
Vuoti palaa tuttuun joukkueeseen.
Kuva © Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com
LeKin hyökkäys vahvistuu kahdella pelaajalla, kun viime kaudella Ketterässä tehokkaasti pelannut Santeri Vuoti sekä jatkosopimuksen tehnyt Tommi Välimaa kiekkoilevat alkavalla kaudella joukkueessa.

Santeri Vuoti palaa vuoden tauon jälkeen LeKi-paitaan. Viime kaudella 23-vuotias hyökkääjä pelasi Imatran Ketterässä, jossa hän iski 46 ottelussa tehot 14+36 ja sijoittui sarjan pistepörssin viidenneksi.

Hyvinkääläislähtöinen hyökkääjä on pelannut LeKissä aiemmin kausilla 2015-17 yhteensä 42 ottelun verran. Vuotilla on myös 93 ottelun liigakokemus HPK:n, Ilveksen ja SaiPan miehistöistä.

− Santeri on haettu puuttuva palanen joukkueeseemme. Hän on osittanut olevansa Mestiksen kärkihyökkääjä ja viimeistelijä. Myös asenteeltaan hän sopii joukkueeseemme mainiosti, kuvaili LeKin hallituksesta Jukka Laakso.

LeKi teki lisäksi jatkosopimuksen varakapteenina kahdella edelliskaudella toimineen Tommi Välimaan kanssa. 34-vuotias hyökkääjä tehtaili viime kaudella lempääläläisryhmässä 48 ottelussa kahdeksan maalia ja antoi 11 maalisyöttöä.

» Lähetä palautetta toimitukselle