Kanadalaishyökkääjä Steven Jandric liittyy Lukon vahvuuteen

LIIGA / Uutinen
Lukko sai lisävahvistusta hyökkäykseensä.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Lukko kertoo tiedotteessaan, että tuoreen hyökkääjähankinnan odotetaan olevan kokoonpanossa perjantaina, kun raumalaiset kohtaavat JYPin.

Hyökkääjä Steven Jandric vahvistaa Rauman Lukkoa 1+1-vuotisella sopimuksella, raumalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

26-vuotias laitahyökkääjä edusti alkukaudella ECHL-seura Orlando Solar Bearsia. Jandric tehtaili kaudella 19 ottelussa 16 tehopistettä.

– Olen erittäin innoissani tulossa Raumalle. Olen kuullut paljon hyvää joukkueesta ja Liigasta. Päätös sopimuksesta Lukon kanssa oli nopea. Kävin keskustelun perheeni kanssa ja päätin tarttua mahdollisuuteen sen perusteella mitä olin kuullut Lukosta ja Suomesta, Jandric toteaa Lukon tiedotteessa.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt on etsinyt pitkään vahvistusta raumalaisten hyökkäykseen.

– Paras asia mitä Steven tuo tullessaan on hänen luistelutaitonsa. Hän on erittäin nopea luistelija, mikä tulee toivottavasti korostumaan vielä paremmin isossa kaukalossa verrattuna Pohjois-Amerikan pienempiin kaukaloihin. Luisteluvoima on sellainen asia, joka tuo ehdottomasti lisäarvoa meidän hyökkäyspäähän, Sahlstedt kertoo tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle