IS: Liigaa johtava Ilves solmi jatkosopimukset neljän luottopelaajansa kanssa

LIIGA / Uutinen
Matias Mäntykivi jatkaa Ilta-Sanomien tietojen mukaan tupsukorvien riveissä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilta-Sanomien tietojen mukaan Marek Langhamer, Simon Johansson ja Balázs Sebők ovat solmineet tupsukorvien kanssa ensi kautta koskevat jatkosopimukset. Kolmikon lisäksi Matias Mäntykivi jatkaa seurassa jopa kevääseen 2024 asti.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Liigaa johtava Ilves tukevoitti ensi kauden pelaajistoaan neljällä jatkosopimuksella, kun Marek Langhamer, Simon JohanssonBalázs Sebők sekä Matias Mäntykivi jatkavat tupsukorvissa. Mäntykiven sopimus kantaa Ilta-Sanomien tietojen mukaan kevääseen 2024 asti, kun taas muiden pelaajien kontrahdit ovat ensi kautta koskevat. 

Tälle kaudelle Ilves-maalille tullut Langhamer on torjunut 22 ottelussa torjuntaprosentilla 90,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 2,62.

Tšekkivahdin tavoin tälle kaudelle tupsukorviin hankituista Johanssonista, Sebőkista ja Mäntykivestä tehokkaimmat pelaajat ovat nopeajalkainen unkarilaishyökkääjä Sebők ja loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä Mäntykivi 30 tehopisteellä. Sebőkilla otteluja on vyöllä 43 ja Mäntykivellä 46.

» Lähetä palautetta toimitukselle