IPK:n koeaikapelaajista neljä läpäisi seulan - Mikko Juusola lainalle KalPasta

MESTIS / Uutinen
Mikko Juusola kantoi viime kauden alussa kultakypärää.
Kuva © Timo Savela
11 lainapelaajaa harjoituskauden aikana testannut IPK on tehnyt valintansa. Seurassa jatkaa koeaikapelaajista kaksi hyökkääjää ja kaksi puolustajaa.

Iisalmen Peli-Karhut on solminut neljän koeajalla olleen pelaajan kanssa yksivuotiset kontrahdit. Hyökkäjistä 22-vuotiaat Ville Sippala ja Aleksi Honkanen onnistuivat vakuuttamaan kovalla työnteollaan ja tehoillaan seurajohdon. KalPan A-junioreista tulleiden 21-vuotiaiden Niklas Mikkosen ja Valtteri Määtän esitykset mielyttivät myös sopimusten arvoisesti.

− Molemmat pelaajat tulivat sillä asenteella antamaan näyttöjä, että aikovat ottaa paikan joukkueesta ja nyt päivittäisen tekemisen perusteella ovat sen ehdottomasti ansainneet. Uskon että molemmista tulee olemaan paljon apua joukkueelle, kommentoi IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen tuoretta hyökkääjäkaksikkoa. 

− Tunsimme pojat jollain tavalla entuudestaan, mutta halusimme nuorille elokuun ajaksi koeajan. Nämä pelaajat lunastivat heihin kohdistuneet odotukset ja kokivat IPK:n heille oikeaksi paikaksi, kommentoi IPK:n toiminanjohtaja KalPasta tullutta parivaljakkoa.

KalPan A-junioreista koeajalla olleet Samu Miettinen, Riku Mustonen ja Rene Kojonkoski eivät jatka seurassa. Myöskään Jevgeni Fofanovin testijakso ei poikinut sopimusta ylävartalovamman vuoksi, joka vaatii leikkausta.

Viime kaudella IPK:ssa ihastuttanut Mikko Juusola saapuu Iisalmeen lainalle KalPasta. Laitahyökkääjä summasi viime kaudella Mestiksessä 35 peliin 19 tehopistettä, joista peräti 15 olivat maaleja. Koko harjoituskauden mukana ollut KalPa-laina Saku Vesterinen jatkaa myös joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle