IPK testaa valtavan määrän koeaikapelaajia − "Haluamme kovan kilpailutilanteen pelipaikoista"

MESTIS / Uutinen
Jevgeni Fofanov on tunnettu värikkäistä otteistaan.
Kuva © Timo Savela
Pieni loukkaantumiskierre ei välttämättä enää nujerra Iisalmen Peli-Karhuja, sillä nyt laajuutta pitäisi löytyä.

IPK testaa elokuun aikana useita pelaajia, jotka hakevat paikkaa Mestis-joukkueesta. Hyökkääjät Jevgeni Fofanov, Samu Miettinen, Leevi Kannisto, Reeti Polon, Aleksi Honkanen, Ville Sippala ja Riku Mustonen pyrkivät murtautumaan iisalmelaisten hyökkäykseen.

Heidän lisäkseen puolustajat Niklas Mikkonen, Rene Kojonkoski, Valtteri Määttä ja Santeri Luostarinen yrittävät lunastaa paikkansa IPK:n laadukkaasta puolustuksesta.

Heistä IPK:lle tuttuja ovat Jevgeni Fofanov, Samu Miettinen, Reeti Polon, Riku Mustonen, Niklas Mikkonen, Rene Kojonkoski sekä Santeri Luostarinen. 

Miettinen ja Mustonen pelasivat viime kaudella lainalla IPK:ssa muutaman ottelun. Kojonkoski, Luostarinen ja Mikkonen ovat pelanneet IPK:n A-junioreissa aiemmin.

Polon on IPK:n oma kasvatti, joka on viettänyt nyt kaksi vuotta Jukureiden A-junioreissa.

− Fofanov on meille tuttu pelaaja usean vuoden takaa, jonka kanssa olemme sopineet elokuun kestävästä try-outista. "Jeve" tuo arvokasta kokemusta nuoreen porukkaan varsinkin, kun Otto Huttunen on ainakin tulevan viikon KalPan mukana, kertoo IPK:n toiminnanjohtaja seuran verkkosivuilla.

Leevi Kannisto, Aleksi Honkanen, Valtteri Määttä ja Ville Sippala ovat sen sijaan täysin uusia tuttavuuksia. Kannisto, Honkanen ja Määttä pelasivat viime kaudella HPK:n, KooKoon ja KalPan A-junioreissa ja Sippala Suomi-sarjaa Raahe-Kiekossa. 

− Haluamme joukkueeseen alusta asti kovan kilpailutilanteen pelipaikoista, minkä uskomme palvelevan joukkuetta pitkässä juoksussa. Nuorilla pelaajilla on valtava halu eteenpäin urallaan, mikä tuo ainoastaan positiivista säpinää meidän arkeemme. 

Peli-Karhuihin uusi pelaaja

IPK on kiinnittänyt myös uuden sopimuspelaajan, kun 21-vuotias maalivahti Teemu Kettunen kiinnitettiin juniorisopimuksella edustuksen harjoitusrinkiin mukaan. Kettunen pelaa pääasiassa A-junioreissa. Viime kauden Kettunen torjui kiekkoja Jokipoikien A-junioreissa.

IPK:n luottohyökkääjiin pari vuotta kuulunut Juuso Nevalainen parantelee elokuun ajan viime kaudella tullutta vammaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle