Hirschovitsin rooli Kiekko-Espoossa kasvaa - aloittaa joukkueen päävalmentajana

Suomi-sarja / Uutinen
Hirschovits siirtyy ensi kaudeksi kaukalosta sen laidalle.
Kuva © Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com
Suomi-sarjajoukkue Kiekko-Espoon ryhmä rakentuu ensi kautta kohden hyvällä vauhdilla. Joukkueen päävalmentajana aloittaa seuran monitoimimies Kim Hirschovits. Pelaajasopimuksiakin on kasassa 11 kappaletta.

Kiekko-Espoon päävalmentajana ensi kaudella toimii pitkän linjan liigapelaaja Kim Hirschovits. 37-vuotias Hirschovits pelasi viime kaudella espoolaisjoukkueessa 14 ottelua ja toimi myös seuran urheilutoimenjohtajan tehtävissä, joissa hän jatkaa myös tulevalla kaudella valmentamisen ohella.

− Toiminnan tasoa pyritään nostamaan jokaisella osa-alueella, ja urheilupuolella se tarkoittaa tekemisen laadun nostamista arkisella tasolla. Niin jää- kuin oheisharjoittelun tasoa nostetaan entisestään vastaamaan paremmin nykypäivän vaatimustasoa, Hirschovits kertoi tulevan kauden suunnitelmista.

Kiekko-Espoon junioripuolen toiminnanjohtajana toiminut Antti Manninen vastaa puolestaan jatkossa myös edustusjoukkueen operatiivisista asioista.

− Antin mukaan tulon myötä saamme toimintaamme selkeät vastuualueet ja jaettua työkuormaa tasaisemmin vastuuhenkilöiden kesken, Hirschovits totesi.

Espoolaisjoukkueen taloudellinen tulos avauskaudelta oli myös hieman voitollinen. 

Pelaajarunkokin on jo alkanut muodostumaan. Viime kauden joukkueesta varmuudella jatkavat Leo Sormunen, Niki Kaila. Nikke Kettukangas, Jami Jokela, Tommi Takaveräjä, Antti Kauppinen, Moses Mustonen, Jani Elgbacka, Markus Hämäläinen ja Konsta Kosunen.

Uutena pelaajana joukkueeseen siirtyy espoolaistaustainen Joona Puhakka, joka pelasi viime kauden Mestistä Kiekko-Vantaassa. 22-vuotias hyökkääjä on pelannut Bluesin juniorijoukkueissa ja Mestistä Espoo Unitedissa.

− Uskon, että hän tulee olemaan joukkueelle tärkeä pelaaja. Joona on hyvä luistelija ja monipuolinen pelaaja, joka varmasti pystyy tuomaan peliimme vauhtia. Hän pysyy kiekossa ja haastaa hyvin kaukalossa, kuvaili Hirschovits.

» Lähetä palautetta toimitukselle