HS: Tomi Sallinen ja Ville Lajunen palaavat Liigaan ja Espooseen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tomi Sallinen on edustanut aiemminkin espoolaisseuraa Liigassa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Liigassa ensi kaudella pelaava Kiekko-Espoo on HS:n tietojen mukaan napannut riveihinsä puolustaja Ville Lajusen sekä hyökkäykseen Santeri Virtasen ja Tomi Sallisen.

Liigapaikan ensi kaudeksi napannut Kiekko-Espoo on tehnyt uusia pelaajahankintoja, kertoo HS, jonka tietojen mukaan Espooseen ovat siirtymässä Santeri Virtanen, Ville Lajunen sekä Tomi Sallinen.

Lajunen ja Sallinen ovat taustaltaan espoolaiskasvatteja. Lajunen edusti Liigassa Espoon Bluesia viimeksi kaudella 2011–12, ja Sallinen pelasi Espoossa aina kauteen 2013–14 saakka ennen siirtymistään ulkomaille. Virtanen sen sijaan on Liigassa edustanut Ilvestä edelliset neljä kautta sekä SaiPaa kausina 2018–21.

36-vuotias Lajunen on tällä kaudella pelannut Löwen Frankfurtissa 56 ottelua tehoin 6+23. Liigassa hän edusti viimeksi Turun Palloseuraa, jonka riveissä palkintokaappiin tarttui hopeaa vuosina 2021 ja 2022. Lajunen on lisäksi pelannut SHL:ssä ja KHL:ssä. 

Sallinen, 35, edusti tällä kaudella SHL-seura Malmö Redhawksia, jossa 20 otteluun syntyi viisi (1+4) tehopistettä. Maajoukkueessakin esiintynyt hyökkääjä on pelannut Liigaa ainoastaan Bluesissa yhteensä 341 ottelun verran.

Jo aiemmin uutisoitiin ruotsalaisvahti Marcus Hellgrenin siirrosta Espooseen. Siirtoja on luvassa lisää Mestis-kauden päättymisen jälkeen. Kiekko-Espoo päättää Mestis-taipaleensa pronssiotteluun, jossa se kohtaa IPK:n ja Hermeksen välisen välieräsarjan häviäjän.

» Lähetä palautetta toimitukselle