HS: Kiekko-Espoon liigajoukkue rakentuu – kenttäpelaajista vain Tuomaala ja Hämäläinen jatkamassa nykyisestä joukkueesta

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Arttu Tuomaala on tällä hetkellä espoolaisten paras pistemies.
Ehdollisen liigalisenssin ensi kaudeksi saaneen Kiekko-Espoon joukkue on menossa lähes täysin uusiksi liigatasolle noustessa. Mukaan odotetaan kuitenkin sisäpiirilähteiden mukaan koviakin vahvistuksia.

Ensi kaudeksi ehdollisen liigalisenssin saaneen Kiekko-Espoon mahdollinen Liiga-joukkue alkaa pikkuhiljaa muotoutua. HS:n mukaan nykyisestä joukkueesta on tarjottu liigasopimus vain sentteri Arttu Tuomaalalle sekä laitahyökkääjä Janne Hämäläiselle. Myös yksi maalivahti on todennäköisesti jatkamassa seurassa.

22-vuotias Tuomaala on tällä hetkellä joukkueensa paras pistemies tehoin 13+18. Otteluja hänelle on kertynyt 32. Samassa ketjussa valtaosan kaudesta pelannut Hämäläinen on summannut 24 ottelussa tehot 9+14. Tuomaala ei ole vielä urallaan Liigassa pelannut, mutta Hämäläisellä on taskussaan 37 liigaottelua.

Muutama pelaaja antaa vielä näyttöjä ensi kauden osalta, mutta suurin osa pelaajista jättää joukkueen kauden jälkeen. Sisäpiirilähteiden mukaan osakkaana Kiekko-Espoossa oleva maalivahti Mikko Koskinen palaisi Suomeen ja espoolaisten maalinsuulle. Lisäksi Matti Järvinen on kertonut olevansa kiinnostunut pelaamaan Espoossa.

Joukkueen suunniteltu pelaajabudjetti olisi ensi kaudella noin kaksi miljoonaa euroa, mutta asiaa ei ole kommentoitu, sillä esimerkiksi prosessi liigaosakkeen lunastamisesta on edelleen kesken.

Kiekko-Espoo on tällä hetkellä Mestiksen sarjataulukossa kolmantena.

» Lähetä palautetta toimitukselle