HPK:lle neljä jatkosopimusta – Laurikainen jatkaa Hämeenlinnassa

LIIGA / Uutinen
Laurikainen on esiintynyt HPK-veräjällä vakuuttavasti.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK kiinnitti tämänhetkisen maalivahtikaksikkonsa ensi kevääseen saakka. Vuoden jatkopesteihin nimensä laittoivat myös Juuso Ikonen ja Atso Lehtinen.

HPK tiedotti keskiviikkona neljästä vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta. Uudet sopimukset sorvattiin maalivahti Eetu Laurikaiselle, puolustaja Atso Lehtiselle sekä hyökkääjä Juuso Ikoselle. Lisäksi seura käyttää maalivahti Daniel Lebedeffin optiovuoden.

Laurikainen saapui kesken kauden paikkaamaan Pohjois-Amerikkaan palannutta Emil Larmia ja on onnistunut tehtävässään tilastojen valossa mainiosti. HPK:n selvä ykkösvahti on torjunut tällä kaudella 15 Liiga-ottelussa torjuntaprosentilla 92,62, mikä on sarjan toiseksi paras noteeraus Lukon Lassi Lehtisen jälkeen.

Toisena maalivahtina HPK:ssa jatkaa ensi vuonna Daniel Lebedeff, jonka option HPK käytti. 21-vuotias Lebedeff on pelannut tällä kaudella ensimmäiset miesten pelinsä Mestiksen FPS:ssa sekä sopimusseura HPK:ssa. Liiga-otteluita tältä kaudelta on vyöllä yhdeksän kappaletta torjuntaprosentilla 86,80. Edelliset kautensa HIFK-kasvatti Lebedeff on pelannut Yhdysvalloissa yliopistosarja NCAA:ssa.

HPK:n oma kasvatti Atso Lehtinen on saanut tällä kaudella vyölleen ensimmäiset Liiga-ottelunsa. 20-vuotias puolustaja on kirjauttanut tililleen 16 pelissä kaksi syöttöpistettä.

Lujassa tuloskunnossa oleva Juuso Ikonen jatkaa oranssipaidoissa niin ikään ensi kevääseen. 26-vuotias espoolaislähtöinen hyökkääjä on pelannut tällä kaudella 39 ottelua, joissa hän on iskenyt tehot 9+16. Yhteensä 25 tehopisteestä peräti 12 on syntynyt helmikuussa.

HPK:lla on ensi kaudeksi sopimukset kahden maalivahdin, neljän puolustajan ja kahdeksan hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle