Expressen: Janne Kuokkanen vaihtaa Ruotsin Sveitsiin ensi kaudeksi

SHL / Uutinen
Kuokkanen on esiintynyt tällä kaudella myös Leijonien paidassa.
Kuva © Juha Alamaki
Kuokkanen on siirtymässä lähteiden mukaan suuremman palkkapussin perässä Sveitsiin.

Leijonapaidassakin tällä kaudella esiintynyt Malmön hyökkääjä Janne Kuokkanen on siirtymässä ruotsalaislehti Expressenin tietojen mukaan ensi kaudeksi Sveitsin liigaan.

Uutisen mukaan Kuokkasta on kosiskeltu ainakin Lausanneen ja Berniin. Hänelle on tarjottu jopa 350 000-400 000 Sveitsin frangin vuosipalkkaa. Tämä vastaa noin 375 000-430 000 euroa.

Expressenin mukaan Kuokkanen on ilmoittanut lähdöstään jo Malmö Redhawksin urheilujohtaja Björn Liljanderille. Osapuolet eivät kuitenkaan antaneet lehdelle kommentteja siirtoon liittyen.

Sveitsin liiga on Kuokkaselle jo ennestään tuttu, sillä hän edusti viime kaudella Fribourg-Gottéronia. Hän on pelannut aikuisurallaan Kärpissä kaudella 2020–21, mutta pääosan ammattilaisurastaan Kuokkanen on kuitenkin viettänyt Pohjois-Amerikassa. Hän on pelannut vasta 24 vuoden iästä huolimatta 119 NHL-ottelua. Niissä hän on tehnyt tehot 14+28.

Tällä kaudella Kuokkanen on iskenyt 30 ottelussa vakuuttavat tehot 9+19. Tämä riittää koko sarjan pistepörssissä kolmanteen sijaan. Malmö on SHL:n sarjataulukossa yhdeksännellä sijalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle