Keskiympyrä-podcast: Vielä kerran, Ilja Kovaltšuk? Suurennuslasin alla myös NHL:n kurinpidon lempiongelmalapsi Tom Wilson

NHL / Podcast
Tom Wilson kuumentaa jälleen tunteita pitkin NHL:ää.
Kuva © Getty Images
Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Henri Muroke asettavat suurennuslasinsa Tom Wilsonin tapaukseen eli hyökkääjän tuoreimpaan sikailuun ja siitä saatuun sanktioon. Kolmikko keskustelee myös kiihkeästä pudotuspelipaikasta käytävästä kamppailusta, jossa ovat Dallas Stars ja Nashville Predators. Uutisnurkkauksessa mukana muun muassa Ryan Miller ja Ilja Kovaltšuk.

Keskiympyrä-podcastin 13. jakso on numerojärjestyksestään huolimatta onnen jakso. Uutisnurkkaus perkaa läpi NHL:n tuoreimpia tapahtumia kuten Ilja Kovaltšukin mahdollista NHL-siirtoa, tulikuuman Sam Bennettin pelivirettä sekä uransa lopettavaa maalivahtilegenda Ryan Milleriä. Nuori maalivahti Spencer Knight saa myös huomiota upeilla edesottamuksillaan, vilahtaapa keskustelussa myös ikinuori Jaromir Jagr, 49. Merkkipaaluista nostetaan esiin Joe Thorntonin ja Anze Kopitarin saavutukset.

Seattle Kraken on nyt myös virallisesti osa NHL:ää, joten jaksossa käydään läpi uunituoreen organisaation lähtökohtia. Ikävistäkin asioista pitää puhua, mistä esimerkkinä toimii Washington Capitals -hyökkääjä Tom Wilsonin viimeisin sikailu. Käymme tapauksen läpi ja kerromme sen laajemmasta taustasta − miksi NHL ei uudista sanktiojärjestelmäänsä?

Dallas Starsin erityisasiantuntija Henri Muroke kertoo joukkueen kaudesta ja mahdollisuuksista ajatellen mahdollista pudotuspelipaikkaa. Aiheina esimerkiksi Jamie Benn, Jason Robertson ja Joe Pavelski sekä Tyler Seguinin paluu NHL-kaukaloihin. Nouseeko viime kauden Stanley Cup -finalistijoukkue sittenkin vielä kamppailuun pudotuspelipaikasta vai onnistuuko Juuse Saroksen johtama Nashville Predators viemään Keskisen divisioonan viimeisen paikan?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle