Tyrmätty Akatemia matkustaa Keravalle

MESTIS / Ennakko
Keskiviikkona koko hurrikaanimiehistö otti lukua.
Kuva © Julia Heino, julia.heino@jatkoaika.com
Sarjataulukon kolmantena majaileva HCK saa harvinaisia vieraita Keski-Suomesta, kun JYP-Akatemia matkustaa Keravalle ensimmäistä kertaa kuluvan kauden aikana. Akatemialla on varmasti paljon hampaankolossa, sillä keskiviikkoillan esitys Hokkia vastaan päättyi täystyrmäykseen.

Sarjataulukon kolmannella sijalla majailevalla HCK:lla on ollut pelillisesti hieman vaikeaa edellisillä kierroksilla, mutta tästä huolimatta keravalaiset ovat onnistuneet raapimaan voittoja kiitettävällä tahdilla. Keskiviikkona leijonapaidat joutuivat kuitenkin nöyrtymään TUTOlle vieraissa voittolaukauskisan jälkeen lukemin 2-1.

Kirkkaimpina tähtinä HCK:n hyökkäyksessä ovat loistaneet Tomi Mustonen ja Tomi Tuomisto. Varsinkin Mustonen on ollut lähes mahdoton pideltävä vastustajille, sillä 30-vuotias hyökkääjä on nakutellut kolmessa edellisessä ottelussa neljä maalia ja kaksi syöttöpistettä.

JYP-Akatemia lähtee illan kamppailuun kaksijakoisin mielin. Jyväskyläläisten alkuvuosi on sujunut loistavissa merkeissä, mutta keskiviikkona Kajaanin Hokki antoi hurrikaaniryhmälle täydellisen tyrmäyksen lukemin 7-1. Varsinkin kajaanilaisten ylivoima oli aivan liikaa vierailijoille, sillä linnapaidat iskivät peräti neljä ylivoimaosumaa hurrikaaninuttujen verkkoon.

Jyväskyläläiset matkaavat ensimmäistä kertaa kuluvan kauden aikana Keravalle, kun runkosarjaa on jäljellä enää reilu kuukausi. Joukkueiden kauden kahdessa aikaisemmassa välienselvittelyssä keravalaiset hakivat voitot Jyväskylässä lukemin 1-4 ja 3-4 jatkoajan jälkeen. Voitoista huolimatta illan kamppailusta on odotettavissa todella tasainen.

− Hyvillä mielillä lähdetään liikkeelle. Tosi vaikea peli on tulossa, ei me voida taaskaan yhtään katsoa sarjataulukkoa. JYP-Akatemia romahti keskiviikkona, mutta ennen sitä heillä oli loistava pelivire päällä. Nyt tuollainen notkahdus varmasti saa heihin lisää puhtia, joten he tulevat varmasti kovaa, pohti HCK:n apuvalmentaja Joni Petrell HCK:n kotisivulla.

HCK:ta vaivannut kuumeaalto alkaa olla viimein selätetty ja keravalaiset pääsevät perjaitai-illan kamppailuun lähes samalla kokoonpanolla kuin keskiviikkona. Joni Töykkälän ja Kimi Koiviston pelaaminen on kuitenkin vielä epävarmaa. Varmuudella keravalaisten kokoonpanosta puuttuvat Matias Perkiö, Janne Kivilahti, Jesse Uronen, Tommi Laine ja Miiko Hintz.

JYP-Akatemian kokoonpano selviää ottelupäivänä.

Seuraa Heitä

Tomi Mustonen #24 |

Laitahyökkääjä

Kuusi pistettä edelliseen kolmeen otteluun iskeneeltä hyökkääjältä kaivataan tehoja myös Keravan perjantai-illassa.

Dennis Saikkonen #45 |

Maalivahti

Keskiviikkoillan ainoa onnistuja hurrikaaniryhmästä. Saikkonen torjui ottelun kolmannen erän päästämättä taakseensa yhtään osumaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle