Vire ja Tammelin TuTon paitaan

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Suomi-sarjan VG-62:ssa kiekkoilleet hyökkääjä Sami Vire ja puolustaja Vikki Tammelin solmivat TuTon kanssa vuoden sopimukset. VG-62:n kaksikon lisäksi TuTo teki kolmen vuoden sopimuksen TuTon A-nuorissa pelanneen Timo Salon kanssa.

VG-62:ssa viime kaudella pelannut 29-vuotias Sami Vire oli joukkueensa tehokkain pelaaja. 35:ssä Suomi-sarjan ottelussa Vire teki 53 pistettä, jotka oikeuttivat sarjan etelälohkon pistepörssin kolmanteen sijaan. Maalipörssin voiton Vire vei 32 maalilla. Vire on ollut TuTon tehokkaimpia pelaajia kolmessa ensimmäisessä harjoitusottelussa, joissa on syntynyt tehot 1+3.

Puolustaja Vikki Tammelin on tuttu Mestistä seuraavalle yleisölle Kokkolan Hermeksestä ja Uudenkaupungin Jää-Kotkista. Kovaotteinen, hyvin liikkuva ja hyvän kiekonkäsittelytaidon omaava 25-vuotias Tammelin teki viime kaudella Suomi-sarjassa 30 ottelussa 26 tehopistettä.

19-vuotias hyökkääjä Timo Salo oli viime kaudella TuTon A-nuorten toiseksi tehokkain pistemies. A-nuorten I divisoonassa syntyi 42 pistettä 32 ottelussa. Salo pelasi viime kaudella myös kuusi Mestis-ottelua.

TuTolla on tällä hetkellä yhteensä 22 pelaajasopimusta. – Tavoitteemme on taata joukkueelle työrauha hyvissä ajoin ennen sarjan alkua ja ilmoittaa lopullinen joukkue kahden viikon sisällä. Uuden sopimuskolmikon kanssa on tarkoitus tehdä töitä yhdessä pidempäänkin. Joukkueelle on keväästä asti rakennettu runkoa, jonka varaan voi nojata useampana seuraavana kautena. Pelaajasopimusneuvottelut jatkuvat tällä viikolla ja tietyt asiat ratkaistaan ennen lauantaina pelattavaa Viking Cupia, TuTon pelaajasopimusneuvotteluista vastaava Ville Heinonen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle