TPS:lle kaksi uutta hyökkääjää

LIIGA / Uutinen
TPS on hankkinut rivehinsä kaksi uutta hyökkääjää. Justin Morrison kiekkoilee turkulaisten riveissä kahden kuukauden lainapaperilla ja Eric Johansson aluksi saman mittaisella koeajalla.

Äskettäin 28 vuotta täyttänyt laitahyökkääjä Justin Morrison tulee Palloseuraan kahden kuukauden sopimuksella, jonka jälkeen hän siirtyy Ruotsin Elitserienin Frölundaan. Näin ruotsalaisseura säästää veroissa, kun Morrison on heidän riveissään ainoastaan puolen vuoden ajan ns. artistisopimuksella.

Viime kaudella Morrison kiekkoili Ruotsin mestaruuden voittaneen MoDon riveissä. AHL:ssä yhdysvaltalainen on pelannut reilut pari sataa ottelua Manitoban ja Chicagon riveissä.

Keskushyökkääjä Eric Johansson antaa kahden kuukauden ajan näyttöjä TPS:lle. 25-vuotias Johansson siirtyy turkulaisryhmään Elitserienin Morasta, jossa hän on kiekkoillut kaksi edellistä kautta. Viime kauden pistesaldoksi muodostui 8+12. Kanadan ja Ruotsin passeilla liikkuva Johansson on pelannut myös kolmena kautena AHL:ää Albanyn riveissä.

Seuran tiedotteen mukaan TPS:n ryhmä alkavalle kaudelle on kasassa. Morrisonin lyhyen sopimuksen ja Johanssonin koeaika jättävät turkulaisille kuitenkin mahdollisuuden hankkia lisää ulkomaalaisia syyskauden aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle