Tommi Sovan ura vaarassa

MESTIS / Uutinen
Kesällä Kiekko-Vantaaseen siirtyneen kokeneen keskushyökkääjä Tommi Sovan, 27, polvivamma on osoittautunut vakavaksi. Sova on sivussa ainakin neljä kuukautta, ja pahimmassa tapauksessa hän saattaa joutua lopettamaan jääkiekon.

- Sovan polveen tehtiin leikkaus, jossa eturistiside todettiin liian väljäksi. Polvea hoitanut lääkäri on kehottanut häntä miettimään uran jatkoa, kertoo Kiekko-Vantaan valmentaja Jarmo Kauppi.

Tämänhetkisen arvion mukaan Sova on sivussa ainakin neljä kuukautta. Yksi mahdollisuus hänen korvaajakseen on viime kauden TPS:ssä pelannut Tommi Hannus, joka käy sopimusneuvotteluja Kiekko-Vantaan kanssa.

Kärpistä lähtöisin oleva, puolustavaksi keskushyökkääjäksi urallaan profiloitunut Tommi Sova siirtyi A-juniori-ikäisenä Jokereihin, joiden riveissä hän oli voittamassa Suomen mestaruutta kaudella 1995-96. Suurimman osan liigaurastaan Sova on pelannut SaiPassa, jossa hän kiekkoili neljä kautta vuosina 1996-2000. Viimeisimmällä kaudellaan Sova pelasi KJT:ssä ja SaiPassa.

Kiekko-Vantaa on harjoituskaudella kärsinyt muistakin loukkaantumisista. Etenkin sentteriosasto on harventunut, sillä Mikko Kainulainen on nilkkavamman vuoksi vielä pari kuukautta sivussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle