Smura jatkaa Hokin veräjällä

MESTIS / Uutinen
Smura torjuu kajaanilaismaalilla ensi kaudellakin.
Kuva © Antti Varonen
Kajaanin Hokki on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Tuukka Smuran kanssa.

Tuukka Smura jatkaa Hokissa yksivuotisella sopimuksella. Päättyneellä kaudella Smura torjui runkosarjassa 21 ottelua torjuntaprosentilla 89,2 ja pudotuspeleissä 10 ottelua prosentein 92,9.

− Smura osoitti heti ensimmäisellä kaudellaan Mestiksessä pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla ja antamaan joukkueelle mahdollisuuden pelata voitosta joka ilta. Kevään ikävät sairastelut jättivät varmasti hänelle nälkää harjoitella entistä laadukkaammin ensi kautta silmällä pitäen, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen totesi.

Hokin maalivahtiosasto jatkaa tutussa koostumuksessa ensi kaudellakin, sillä myös Sami Väliharju torjuu ensi kaudella Hokissa. Laukkanen on tyytyväinen, että maalivahtiasiat selvisivät näin aikaisessa vaiheessa.

− Smuran jatkosopimuksen myötä saimme ensi kauden maalivahtitilanteen selväksi heti toukokuun alussa, joka on erittäin positiivinen asia. Sekä Smura että Väliharju saivat positiivisia kokemuksia Mestiksen finaalipeleistä asti tänä keväänä ja se on sellaista kokemusta, jota ei ihan jokaiselta tämän sarjan maalivahdin selkärepusta löydy, Laukkanen iloitsi.

» Lähetä palautetta toimitukselle