Pelkonen, Nyrhinen ja Lehtonen Salamoihin

MESTIS / Uutinen
Salamat on tehnyt sopimuksen kahden Mestis-tason luottopuolustajan ja yhden nuoren hyökkääjän kanssa. Tommi Pelkonen ja Antti Nyrhinen palaavat Salamoihin TuTosta ja KooKoosta. Bluesin A-nuorista Kirkkonummelle siirtyy hyökkääjä Tommi Lehtonen.

Tommi Pelkosen, 22, tilillä on aiemmilta kausilta 102 SM-liigan runkosarjan ottelua Bluesin paidassa. Kaudella 2004-05 tapahtuneen salamavisiitin jälkeen Pelkonen on edustanut Norjan pääsarjassa Frisk-Askeria ja Mestiksessä TuToa. Kulunut kausi Turussa oli rikkonainen. 31 runkosarjan ottelussa Pelkonen jäi tehopisteisiin 0+5, mutta tehopistelukema oli +10.

Antti Nyrhinen, 25, lähti Salamoista kauden ajaksi KooKooseen, josta palaa nyt takaisin. Aiemmin myös Kiekko-Vantaata edustanut fyysinen ja hyökkäyksiä hyvin tukeva puolustaja aloittaa jo viidennen Mestis-kautensa. KooKoo-visiitin tilastoiksi muodostuivat 44 ottelussa 8+16 tehopistettä ja tehotilastolukema +16.

Uusi tuttavuus Mestis-tasolla on 20-vuotias Tommi Lehtonen. Bluesissa A-nuorten SM-hopeaa voittaneelta 187-senttiseltä laitahyökkääjältä Salamat odottaa vahvaa panosta fyysiseen peliin. Tehopisteitä Lehtonen saalisti A-nuorten runkosarjassa 40 ottelussa 13+9.

» Lähetä palautetta toimitukselle