Näppi jatkaa Hokin riveissä

MESTIS / Uutinen
Hokki saa nauttia Näpin palveluksista jatkossakin.
Kuva © Timo Savela
Kajaanin Hokki on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Niklas Näpin kanssa.

Viime kaudeksi Rauman Lukosta Hokkiin siirtynyt Niklas Näppi on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen kajaanilaisjoukkueeseen. Päättyneellä kaudella hyökkääjä kokosi 56 runkosarjaottelussa tehot 14+17 ja pudotuspeleissä pistetili karttui kolmella tehopisteellä.

− Näpin sopimus tuo joukkueeseen tarvittavaa jatkuvuutta. Ensimmäinen täysi kausi miesten tasolla päättyi 14 maaliin, joten jatkossa hän on potentiaalinen 20 maalin mies, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

− Olen erittäin tyytyväinen, että hän valitsi pelipaikakseen Hokin. Hän oli myös ainoa laitahyökkääjä, jonka kanssa edes neuvottelimme tähän ratkaisijan ruutuun.

Näpin sopimuksen myötä Hokilla on kasassa 24 pelaajasopimusta, joista neljässä on koeaika. Laukkasen mukaan joukkue on hyvin pitkälti valmis tulevaan kauteen ja siitä hän jakoi kiitosta seurajohdolle.

− Lähdemme tällä joukkueella elokuussa jäälle ja katsomme silloin, mihin esimerkiksi try-out -pelaajien rahkeet riittävät. Iso kiitos pelaajakoordinaattori Joonas Karjalaiselle ja seurajohdolle joukkueen kasaamisen suhteen. Organisaation toiminnassa oleva positiivinen saavutustarve näkyy kaikessa tekemisessä, Laukkanen kiitteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle