IFK - JUK
ILV - TAP
JYP - KOO
LUK - KAL
PEL - ÄSS
SAI - KÄR
SPO - HPK
TOR - WSH 2.00
FLA - CAR 2.00
NJD - OTT 2.00
NYR - MIN 2.00
PIT - SJS 2.00
MTL - PHI 2.30
TBL - BUF 2.30
NSH - LAK 3.00
DAL - STL 3.30
EDM - NYI 4.00
VAN - ARI 5.00

Michal Birnerin ja Antti Erkinjuntin loppukausi vaarassa

LIIGA / Uutinen
TPS:n hyökkääjät Michal Birner ja Antti Erkinjuntti saattavat olla sivussa koko loppukauden.

TPS-hyökkääjien Michal Birnerin ja Antti Erkinjuntin loppukausi on vaarassa.

Erkinjuntti loukkaantui toissaviikolla TPS-SaiPa –ottelun toisen erän lopussa. Joukkueen parhaan pistemiehen polvi venähti taklaustilanteessa ja vaikka Erkinjuntti käväisi jäällä myös ottelun kolmannessa erässä, ei 24-vuotias ole pelikunnossa.

Birner loukkaantui lauantaina JYP-TPS –ottelun alkuverryttelyssä. 25-vuotias tshekki venäytti nilkkansa eikä pelannut ottelussa sarjakärkeä vastaan.

TPS:n lääkäri Petri Paakin mukaan kumpikaan vamma ei ole vakava eikä kumpikaan pelaaja joudu leikkaushoitoon, mutta pahimmassa tapauksessa sekä Birnerin että Erkinjuntin pelit ovat tämän kauden osalta ohi.

Erkinjuntti on TPS:n sisäisen pistepörssin kärkipaikalla tehtyään tällä kaudella 52 ottelussa tehot 11+23=34. Birner on TPS:n 8. paras pistemies. Tshekkilaituri on tehnyt 49 ottelussa 17 (4+13) tehopistettä.

Birnerin ja Erkijuntin TPS:n loppukauden peleistä ovat sivussa myös Ville Vahalahti, Marko Kivenmäki, Steve McCarthy, Miika Huczkowski ja Aki Berg. Tomas Plihalin ja Sami Venäläisen toipumiset ovat puolestaan jo hyvällä mallilla.


Antti Erkinjuntti saattaa olla polvivamman vuoksi sivussa koko loppukauden.

» Lähetä palautetta toimitukselle