Martin Bartek palaa Slovakiaan

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko ja Martin Bartek ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kauden loppuun saakka ulottuneen pelaajasopimuksen. Bartek palaa kotimaahansa ja liittyy Slovan Bratislavan joukkueeseen.

Viime kaudella kovat tehot Slovakian Extraliigassa tehnyt Martin Bartek aloitti kautensa hyvin ja oli parhaimmillaan koko liigan pistepörssin kakkosena. Bartek muodosti Pasi Saarelan ja Esa Pirneksen kanssa tehokkaan iskunyrkin. Pirneksen loukkaantumisen myötä ketju kuitenkin hajosi, ja Bartek hukkasi maalijyvänsä.

Ennen maaottelutaukoa Bartek oli sivussa kahdesta ottelusta. Syyksi ilmoitettiin polvivamma. Bartek pelasi kuitenkin Slovakian joukkueessa Deutschland Cupissa ja teki neljässä ottelussa tehot 5+4, jotka riittivät turnauksen pistepörssin voittoon. Turnauksen aikana Bartek antoi slovakialaisille medioille lausuntoja tyytymättömyydestään oloonsa Suomessa.

Tauon jälkeenkään Bartek ei enää Lukon paidassa esiintynyt. Keskiviikkona raumalaisjoukkue ilmoitti, että koko kauden kattava pelaajasopimus on purettu, ja Bartekin uusi seura on slovakialainen Slovan Bratislava.

» Lähetä palautetta toimitukselle