KooKoolta Irving ja Perhonen sivussa − Ruusu paikkaamaan maalivahtivajetta

LIIGA / Uutinen
Ruusu on pelannut JYPin maalilla kolmessa liigaottelussa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
KooKoo joutui reagoimaan nopeasti alkukaudella maalivahti Juha Järvenpään loukkaantumiseen. Nyt joukkueella on kuitenkin uusia huolia, kun Samu Perhonen ja Leland Irving joutuvat sivuun illan kamppailusta.

KooKoon maalilla illan HIFK-ottelussa pelaa jyväskyläläisvahti Markus Ruusu. Kouvolalaiset joutuivat reagoimaan maalivahtitilanteeseen, kun sekä Samu Perhonen että Leland Irving ovat sivussa illan ottelusta.

Perhonen loukkasi itseään torstain KooKoo-TPS-ottelun alkulämmittelyissä. Nyt myös Irving on poissa kouvolalaisten kokoonpanosta.

KooKoolla on loukkaantumishuolia myös hyökkäysosastolla, sillä joukkueen mukana HIFK:ta vastaan pelaa myös Tappara-hyökkääjä Tomi Peltonen, joka on tuttu mies kouvolalaisille. Myös Peltosen lainasopimus on yhden ottelun mittainen.

− Kärsimme tällä viikolla uusia loukkaantumisia, joita paikkaamaan etsimme korvaajia nopealla aikataululla. Kiitos JYPille ja Tapparalle hyvästä yhteistyöstä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

KooKoolla on ollut maalivahtihuolia aikaisemminkin. Aiemmin loukkaantunut Juha Järvenpää onkin sivussa otteluista vielä kolme kuukautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle