TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Kärppälupaus Karppiselle jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien A-nuorten pistepörssin ykkönen Veikko Karppinen on allekirjoittanut seuran kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Alle 20-vuotiaiden maajoukkueessakin mukana ollut keskushyökkääjä johtaa Kärppien nuorten peliä torstaina alkavissa SM-finaaleissa.

Kärppien A-nuorten varakapteeni on yksi finaaleihin Jyväskylän JYPiä vastaan yltäneen oululaisjoukkueen avainpelaajista. Tällä kaudella 33 pelaamassaan ottelussa Karppinen tehtaili tehot 20 + 20 = 40. 20-vuotiaan Karppisen debyytti SM-liigassa on vielä tekemättä. Hän kuului Kärppien edustusjoukkueen harjoitusrinkiin viime kesänä.

- Kausi on mennyt niin hyvin, että osasin odottaa neuvotteluja. Tuntuu silti todella mahtavalta, että sain seurajohdoltakin nyt tunnustusta kehittymisestä näin pitkän sopimuksen muodossa. Edessä on paljon työtä, jotta kehitys jatkuisi niin, että pääsisin liigapelaajan mittoihin, Kajaanin Hokista Kärppiin tullut Karppinen sanoo.

SM-finaalit alkavat tällä viikolla torstaina Jyväskylässä, lauantaina puolestaan pelataan Oulussa ja sunnuntaina jälleen Hippoksella. Mestariksi selviää kolmella voitolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle