Jukurit hankki Piipposen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Piipponen on SaiPan sopimuspelaaja.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Jukurit on hankkinut puolustaja Samuli Piipposen SaiPasta loppukauden mittaisella sopimuksella. Jukureiden viimeisen pelin jälkeen pelaaja pystyy vielä pelaamaan takaisin SaiPan vahvuuteen.

Samuli Piipponen on pelannut tällä kaudella Liigassa seitsemän peliä, joissa puolustaja on tehnyt kolme tehopistettä. Mestiksessä pelejä on kertynyt kaksi, mutta tehopisteitä ei ole syntynyt ollenkaan.

Jukurien urheilujohtaja Tommi Kerttula on tyytyväinen Piipposen saamisesta Mikkeliin. Mies on tuttu jo edelliskaudelta, jolloin Piipponen pelasi Jukureissa kaikki Mestiksen pudotus- ja Liigan karsintapelit.

− Kuten olen alusta asti sanonut, joukkuetta rakennetaan viime metreille saakka. Me halusimme hyvän jätkän ja pelaajan takaisin meille.

− Samuli on treenannut kovaa viime viikot Lappeenrannassa ja tulee joukkueeseen kovalla innolla. Hän tuli viime kaudellakin meille siirtorajan kynnyksellä ja sopeutui ryhmäämme nopeasti. Tuttu mies suurelle osalle joukkueestamme, Kerttula toteaa.

Jukurit saa myös positiivisia uutisia sairastuvalta, koska hyökkääjä Joonas Kalliola on kuntoutunut ja pystyy palaamaan harjoitusvahvuuteen.

− Joonaksen kausi on ollut raskas monine vastoinkäymisineen, mutta tällä tietoa saadaan mies ensi viikolla mukaan viisikkotreeneihin. Toki pelikuntoon on vielä matkaa, Kerttula toteaa Kalliolasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle