Jesse Saarinen jatkaa TPS:ssä

LIIGA / Uutinen
TPS ja Jesse Saarinen sopivat käyttävänsä puolustajan sopimuksessa olleen optiovuoden. Saarinen jatkaa turkulaisseurassa kevääseen 2008 saakka.

Jesse Saarinen, 29, siirtyi viime keväänä Porin Ässistä kasvattajaseuraansa. Nyt hyödynnettiin tuolloin solmitun 1+1 -mallisen sopimuksen optiovuosi.

- Ihan hienot tunnelmat on, kun asia järjestyi hyvissä ajoin. Ei tarvitse loppukauden ja kevään aikana miettiä tätä asiaa. Olen tyytyväinen, että tämä ratkesi näin, totesi Saarinen joulutunnelmistaan Jatkoajalle.

TPS-kasvatin paluu kotikonnuille ei syksyn osalta ollut järin valoisa, sillä Saarinen teloi polvensa jo kauden toisessa liigaottelussa Espoon Bluesia vastaan.

Polven sivusidevamma piti puolustajan sivussa tositoimista lähes kaksi kuukautta. Nyt jalka on täydessä kunnossa, tosin loppukauden pelit sujuvat polvituen turvin.

- Tämä kausi on toistaiseksi ollut vajavainen omalta osalta, nyt on hyvä odottaa kevättä. Muutama viimeinen peli ennen taukoa tuntui jo siltä, että pelituntuma alkaa olla kunnossa. Nyt on hyvä fiilis, kun on päässyt treenaamaan kunnolla.

Saarinen on kuluvalla kaudella ennättänyt pelata 12 liigaottelua ja tehnyt niissä tehot 1+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle