Jatkoaika ja Veikkaus yhteistyöhön

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Rahapeliyhtiö Veikkaus ja Jatkoaika ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Sopimus mahdollistaa entistä paremman verkkolehden tarjoamisen teille lukijoillemme jatkossa.

- Veikkauksen ja Jatkoajan sopimuksella on selvästi kaksi merkitystä Jatkoajalle. Taloudellisella puolella se tuo nopeasti kasvaneelle verkkolehdelle mahdollisuuden jatkaa systemaattisesti sivuston kehittämistä siten, että se yhä paremmin jatkossa palvelee lukijoidensa tarpeita. Lukijoita nykyisin on jo parhaimmillaan 20 000 - 30 000 päivässä, kertoi Jatkoajan hallituksen puheenjohtaja Timo Mäntylä.

- Urheilujournalismin, urheilun ja vedonlyönnin yhteiselo Suomessa on vielä kovin nuorta ja siitä syystä olemme tutkineet erilaisia tapoja olla läsnä kiekkohullujen suomalaisten arjessa mielekkäällä tavalla. Veikkaus ei halua yhteistyöllään olla muuttamassa hyvin toimivaa konseptia, korkeintaan mahdollistaa sen jalostamisen vielä enemmän kiekkofaneja palvelevaksi, kertoi puolestaan Veikkauksen tuotepäällikkö Juha Laasila.

Yhteistyön näkyvin merkki on jo verkkolehden etusivun yläreunassa näkyvä Veikkauksen logo, josta klikkaamalla lukija pääsee pelaamaan Veikkauksen taitopelejä. Jatkossa Veikkaus tulee näkymään lukijoille muillakin tavoin.

- Tulemme näkymään sivustolla tunnuksillamme ja peliennakoiden yhteydessä kertoimilla, toteaa Laasila Veikkauksen taitopeleistä.

- Itse sivustolla Veikkaus näkyy lukijoille hillitysti Veikkauksen logon muodossa, josta pääsee suoraan Veikkauksen sivuille. Veikkaus tulee jatkossa myös näkymään erilaisten kampanjojen yhteydessä. Lisäksi työn alla on myös eräitä muita, lukijoita jatkossa palvelevia asioita. Tällainen jatkuvuus merkitsee myös sitä, että Jatkoaika ei tule jatkossakaan olemaan erilaisia mainosbannereita täynnä oleva tilkkutäkki, Mäntylä jatkoi aiheesta.

- Sisältöön emme halua ottaa kantaa, sillä juuri sisältö on Jatkoajan suurin vahvuus. Vedonlyönti liittyy läheisti kotimaiseen kiekkoon, mutta tärkeysjärjestyksessä ottelu tulee aina ensin ennen vedonlyöntipelejä, lisää Laasila.

Kauden 2003-2004 aikana syventynyt yhteistyö Jääkiekkoliiton ja Mestis-seurojen kanssa Kiekkovakion ympärillä sai Veikkauksen panostamaan lisää kotimaiseen kiekkoiluun. Jatkoajan kanssa solmittu yhteistyösopimus on jatkoa tälle kehityskaarelle.

- Haluamme panostaa kotimaisiin sarjoihin, joista vedonlyönnin pelaajilla on hyvät tiedot ja kenties myös suuri halu lyödä vetoa omien näkemysten puolesta, sanoo Laasila pilke silmäkulmassaan.

Jatkoajan ja Veikkauksen välillä on jo keskusteltu myös muista suunnitelmista, joiden tulokset mahdollisesti näkyvät lukijoille sekä taitopelien pelaajille tulevaisuudessa.

- Katsomme ensin kuinka yhteistyömme saadaan liikkeelle ja kuinka asiakkaamme ottavat hyödyn vastaan. Mahdollisuuksia on varmasti molemmissa leireissä jo puntaroitu ja niitä on helposti jalostettavissa lisää, ynnää Laasila Veikkauksen ja Jatkoajan alkanutta yhteistaivalta.

Rahapeliyhtiön ja jääkiekkolehden yhteinen näkemys suomalaisen jääkiekon tilan parantamisesta erityisesti Mestiksen osalta sai kaksikosta aikaan luonnolliset yhteistyökumppanit.

- Näkemykset kotimaisen kiekon arvostuksen nostamisesta ja sen eteen työskentelemisestä olivat neuvotteluiden alussa jo niin samansuuntaiset, että täytyy ihmetellä, jos yhteistyömme ei tästä kasvaisi, lopettaa Laasila.

- Tässä tapauksessa merkille pantavaa oli se, että osapuolet vain "löysivät" toisensa ilman, että mitään erityistä myyntitoimintaa tehtiin. Jo heti ensimmäisestä neuvottelusta näkemykset osapuolien väleillä olivat yhteneväiset ja yhteistyösopimuksen sisältö syntyi oikeastaan tuolloin lähes itsekseen. Veikkaus suomalaisena alansa edustajana on Jatkoajalle erittäin mieluisa yhteistyökumppani, puheenjohtaja Mäntylä päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle