TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

HIFK ja RoKi yhteistyöhön - RoKin tehohyökkääjä lainalle Helsinkiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Tamminen on pelannut tehokkaan alkukauden Mestiksessä.
Kuva © Timo Savela
Liiga-joukkue HIFK ja Mestistä pelaava RoKi ryhtyvät yhteistyöhön. Helsinkiläisseura tiedotti myös, että RoKi-hyökkääjä Juhani Tamminen siirtyy lainalle HIFK:n riveihin.

HIFK:n ja RoKin yhteistyö mahdollistaa sujuvan pelaajaliikenteen seurojen välillä, mikäli sellaiselle on tarvetta. Molemmissa seuroissa yhteistyö otettiin hyvin vastaan.

− Pitkän jääkiekkokauden aikana syntyy tilanteita, jolloin tarvitsemme pelipaikkoja pelaajille, jotka eivät ole kokoonpanossa. RoKin aloitteesta olemme nyt sopineet, että tarpeen syntyessä voimme antaa pelaajillemme arvokasta peliaikaa RoKin paidassa. RoKilla on puitteet kunnossa ja urheilu keskiössä, joten tämä palvelee meitä erinomaisesti. Pelaajaliikenne toiseenkin suuntaan on mahdollista, kertoi HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

− On luontevaa, että Mestis- ja Liiga-seura toimivat yhteistyössä. Helsingin IFK hienona ja perinteikkäänä seurana on meille erittäin mieluinen yhteistyökumppani. Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan hyvän ympäristön IFK:n pelaajille ja samalla mahdollisuuden parantaa omaa kilpailukykyämme. Sopimus tuo lisäksi pelaajillemme tavoitteen Liigassa pelaamisesta entistä lähemmäksi, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta totesi.

HIFK kertoi lisäksi, että RoKi-hyökkääjä Juhani Tamminen siirtyy 8.11. asti kestävällä lainasopimukselle helsinkiläisryhmään. Toista kauttaan RoKissa kiekkoillut Tamminen on rovaniemeläisjoukkueen ykköspistemies: hän on iskenyt alkukauden 13 ottelussa tehot 7+8. 27-vuotias keskushyökkääjä tekee ensiesiintymisensä HIFK-paidassa jo lauantain ottelussa Tapparaa vastaan.

− Hienoa, että pystymme auttamaan HIFK:ta. Kun lähdimme keskustelemaan yhteistyöstä niin pääasiallinen ajatus oli, että RoKi tarjoaa mahdollisuuden IFK:n pelaajille saada tärkeää vastuuta meidän joukkueestamme. Loistava juttu, että meillä on pelaajia, jotka kelpaavat HIFK:lle tarpeen vaatiessa ja tätä kautta yhteistyö toimii molempiin suuntiin, kommentoi RoKin päävalmentaja Petteri Hirvonen.

− Tämä on upea tarina: Tami ei aikoinaan mahtunut A-junioreiden liigajoukkueeseen, mutta on noussut alasarjojen kautta Mestiksen kärkipelaajaksi. Nyt hän saa mahdollisuuden näyttää osaamistaan Helsingin IFK:ssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Artikkeli
Vetovinkit: Maalimäärissä kierroksen salaisuus
LIIGA | 11.1.2019 8:30
Uutinen
RoKi-vahti Reijola HPK:lle pätkäavuksi
LIIGA | MESTIS | 10.1.2019 14:03
Uutinen
Sakari Salminen IFK:hon, nuori lupaus Poriin
LIIGA | 8.1.2019 14:19
Uutinen
Kärpistä pudonnut Ikonen palaa IFK:n paitaan
LIIGA | 7.1.2019 15:39