TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Abid ja JYP jatkosopimukseen

LIIGA / Uutinen
Ramzi Abid kiekkoilee JYPissä myös ensi kaudella.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
JYP on solminut kauden mittaisen jatkosopimuksen Ramzi Abidin kanssa. Alunperin 32-vuotiaan kiekkokiertolaisen sopimus kattoi ainoastaan kuluvan kauden, mutta päätöksen myötä hyökkääjä kiekkoilee hurrikaanipaidassa myös kaudelle 2013-2014.

JYP ja Ramzi Abid ovat päässeet yhteisymmärrykseen kevääseen 2014 asti ulottuvasta jatkosopimuksesta. Näin ollen 32-vuotias kiekkokiertolainen esiintyy JYP-rivistössä myös ensi kaudella yhdessä Eric Perrinin ja Petr Hubacekin kanssa.

- Jatkan tosi mielelläni pelaamista JYPissä myös kaudella 2013 – 2014. Pidän paljon Jyväskylästä, JYP-faneista, joukkuekavereistani ja JYP-organisaatiosta. Päätös oli helppo myös perheelleni, joka on viihtynyt täällä hyvin. Aion tehdä kaikkeni tällä ja ensi kaudella sen eteen, että JYP voittaisi jälleen Suomen mestaruuden, Abid sanoo seuran tiedotteessa.

Abid on ollut JYPin tehokkain maalintekijä syyskaudella kymmenellä osumallaan. Kovaotteisen hyökkääjän pistetili on kokonaisuudessaan karttunut tehoilla 10+12=22.

- Ramzi Abid on osoittanut juuri sellaista voimaa maalinteossa, jota haimme. Lisäksi hän sytyttää pelaajana yleisön ja vastustajat. Kaikilla tuntuu olevan vahva mielipide Abidista, ja kiinnostava JYP-kiekko tarvitsee särmikkäitä pelaajia synnyttääkseen suuria tunteita, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

» Lähetä palautetta toimitukselle