Välieräjoukkueet hyppäävät jälleen kaukaloon – Kärpät luottaa Tomi Karhuseen kohtalonottelussa

LIIGA / Uutinen
Kärpät luottaa kohtalon ottelussa kokeneeseen Tomi Karhuseen, joka pelaa nyt toisen peräkkäisen ottelunsa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Välierien neljänsissä osissa Kärpillä on pakkovoiton paikka, sillä Pelicans johtaa sarjaa otteluvoitoin 3–0. KalPan ja Tapparan välinen tasainen sarja saa jatkoa loppuunmyydyllä areenalla Kuopiossa.

Välieräsarjat jatkuvat perjantai-iltana Kuopiossa ja Oulussa. Lahtelaiset johtavat Pelicansin ja Kärppien välistä sarjaa otteluvoitoin 3–0, kun vastaavasti KalPan ja Tapparan välisessä jännittävässä sarjassa otteluvoitot ovat Tapparalle 2–1. 

KalPa tekee voittoisan tiistain ottelun jälkeen kokoonpanoon vain yhden muutoksen, kun Benjamin Korhonen hyppää kaukaloon ja Severi Immonen putoaa kokoonpanon ulkopuolelle. Korhonen hyökkää Aapeli Räsäsen johtamassa kolmosketjussa ja tiistaina kolmosessa pelannut Andreas Okany putoaa Immosen paikalle nelosvitjaan. Stefanos Lekkas jatkaa kuopiolaisten tolppien välissä. 

Tapparan hyökkäysketjuja muokataan jälleen. Tiistaina kakkosketjussa pelannut Anton Levtchi siirtyy tutulle paikalleen ykkösketjun vasempaan laitaan, Philip Granath nousee nelosketjusta Petri Kontiolan johtamaan kakkosketjuun ja Nicholas Baptiste putoaa nelosketjuun. Maalilla jatkaa tuttu veräjänvartija, Christian Heljanko.

Kärpiltä illan ottelusta ovat sivussa Connor Bunnaman ja Ville Heikkala. Bunnamanin tilalla pelaa Joose Antonen ja Heikkalan tontille nelosketjuun putoaa Tiivolan johtamassa ketjussa tiistaina pelannut Julius Hermonen. Antosen ja Tiivolan kaveriksi kolmosketjuun palaa myös Julius Junttila. Kärpät lopettaa myös maalivahtien vuorotellen peluuttamisen, sillä tolppien välissä jatkaa tiistainakin pelannut Tomi Karhunen.

Pelicansin kokoonpanosta on sivussa Miika Roine, jonka paikalla kolmosketjussa hyökkää Konsta Hirvonen. Roine loukkasi itseään tiistaina jäätyään Martin Jandusin taklauksen alle, eikä hän kyennyt palaamaan kaukaloon ensimmäisen erän jälkeen. Lahtelaisten 13. hyökkääjänä on Jesse Kiiskinen ja Niklas Kokko jatkaa maalilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle