Uusi katsojaennätys Ruotsissa - naisten pääsarjan kamppailua seurasi Luulajassa 6220 katsojaa

Muut Sarjat / Uutinen
Luleå Hockey on parhaillaan sarjassa kolmantena.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Ruotsissa naisten pääsarja SDHL:ssä tehtiin perjantaina historiaa, kun Luleån ja AIK:n välistä ottelua seurasi täpötäydessä hallissa peräti 6220 katsojaa.

Perjantai oli Luulajassa historiallinen päivä naiskiekolle, kun paikallisen seuran Luleå Hockeyn ja AIK:n välistä ottelua seurasi peräti 6220 katsojaa.

Kyseessä oli Ruotsin naisten pääsarja SDHL:n uusi yleisöennätys. Vanha ennätys, 5128 katsojaa, tehtiin Linköpingissä 26. marraskuuta 2017.

− Edellisen ennätyksen rikkominen olikin nyt yksi tavoitteistamme. Muutama sata ihmistä joutui kääntymään hallilta takaisin, sillä areena oli aivan täynnä, Luleå Hockeyn mediavastaava Robert Hedlund kertoo.

− Perjantain menestyksen myötä Luleå Hockey/MSSK pitää nyt hallussaan kahta ennätystä. Tässä ilmaisottelussa saavutettua 6220 katsojan ennätystä sekä normaalilla lipunmyynnillä toteuttua ennätystä, 4550 katsojaa, joka saavutettiin viime maaliskuussa yhdessä finaaliotteluista.

Idea perjantain ennätysotteluun tuli Galärenilta, joka on yksi Luleå Hockeyn pääsponsoreista.

− He halusivat juhlistaa 30-vuotissyntymäpäiviään naisjoukkueen tapahtuman merkeissä. He haastoivat mukaan myös muita yrityksiä ja urheiluseuroja ja teimme yhdessä paljon töitä tapahtuman markkinoinnin kanssa, Hedlund sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle