Sport kiinnitti ykkösvahti Miroslav Svobodan kaksivuotisella jatkosopimuksella

LIIGA / Uutinen
Svoboda on torjunut vaasalaisten maalilla 22 ottelua tällä kaudella.
Sport on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen tšekkivahti Miroslav Svobodan kanssa.

Sport on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen maalivahti Miroslav Svobodan kanssa. Tšekkiläinen on ollut seuran kiistaton ykkösvahti tällä kaudella, sillä hän on aloittanut vaasalaisten maalilla 22 kertaa. Sport on pelannut yhteensä 25 ottelua. Maalilla aloitettujen otteluiden määrä on Liigan korkein yhdessä HPK-vahti Sami Rajaniemen kanssa.

Kotimaansa HC Škoda Plzeňin riveistä Vaasaan täksi kaudeksi siirtyneen 28-vuotiaan torjuntaprosentti on tähän mennessä 89,31% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,59.

– Miroslav on osoittanut, että hän on sarjan kärkimaalivahteja. Nyt tehty kahden vuoden jatkosopimus on joukkueen rakentamisen näkökulmasta tärkeä kulmapala, jonka myötä meillä on hyvät edellytykset rakentaa kilpailukykyinen joukkue tulevallekin kaudelle. Miroslav on ottanut tällä kaudella paikkansa Sportin ykkösmaalivahtina, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi seuran tiedotteessa.

– Hänen ammattimainen päivittäinen tekemisensä antaa joukkueelle jokaisessa pelissä mahdollisuuden taistella voitosta. Olen erittäin iloinen, että Miroslav halusi jatkaa meillä, Koski päättää.

Sport on Liigan sarjataulukossa sijalla 12.

» Lähetä palautetta toimitukselle