Pudotuspelipaikasta kamppaileva Red Wings kauppasi NHL-kartalta pudonneen Jakub Vránan Bluesiin

NHL / Uutinen
Jakub Vrána pelasi kolmatta kauttaan Detroit Red Wingsissä.
Kuva © Getty Images
Jakub Vránan ura jatkuu Läntisessä konferenssissa pelaavassa St. Louis Bluesissa.

Detroit Red Wings on kaupannut hyökkääjä Jakub Vránan, 27, St. Louis Bluesiin. Vaihdossa autokaupunkiin matkasivat hyökkääjä Dylan McLaughlin ja seitsemännen kierroksen varausvuoro vuodelle 2025.

Nykyisen kolmivuotisen sopimuksensa toista kautta pelaava Vrána on sopimuksen päättyessä rajoittamaton vapaa agentti.

Tällä kaudella vain viidessä ottelussa esiintynyt tšekkihyökkääjä on viimeistellyt yhden maalin ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Syynä vähäiseen pelimäärään on Vránan asettaminen kauden alussa NHL:n ja NHL:n pelaajayhdistyksen mielenterveys- ja päihdeohjelmaan, josta hänet vapautettiin joulukuussa.

Tähänastisella urallaan 27-vuotias tšekki on pelannut 326 NHL-ottelua, joissa hän on merkkauttanut tehot 98+91=189. Vrána on Washington Capitalsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2014. Hyökkääjä voitti Stanley Cupin Capitalsin riveissä vuonna 2018.

Red Wings on tällä hetkellä viisi pistettä perässä Itäisen konferenssin viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaa New York Islandersia. Kärkipelaajiaan myyneen St. Louis Bluesin pudotuspelihaaveet ovat lähinnä teoreettiset sen ollessa Läntisessä konferenssissa 13 pistettä pudotuspeliviivan alapuolella.

» Lähetä palautetta toimitukselle