NHL-joukkueet rakentavat ensi kauden valmennuksiaan − Maple Leafsille, Devilsille ja Kingsille uudet luotsit

NHL / Uutinen
Kolme organisaatiota nimesivät uusia päävalmentajia.
NHL-joukkueet ovat nimenneet uusia valmentajia. Craig Berube liittyy Toronton Maple Leafsin päävalmentajaksi, kun taas edeltäjä Sheldon Keefe jatkaa päävalmentajan tehtäviä New Jersey Devilsin riveissä. Myös Los Angeles Kings on nimittänyt uuden päävalmentajan.

NHL:ssä on ollut valmentajamarkkinoilla viime aikoina vilkasta, ja jopa 18 seuraa on viimeisen vuoden aikana tehnyt päävalmentajan vaihdoksen. Viimeisimpänä uudet päävalmentajat ovat nimenneet Toronto Maple Leafs, New Jersey Devils ja Los Angeles Kings.

Maple Leafs ilmoitti aiemmin palkanneensa uudeksi päävalmentajakseen Craig Beruben. Vuonna 2019 St. Louis Bluesin Stanley Cup -mestaruuteen valmentanut Berube on organisaation historian 32. päävalmentaja. Hän korvaa viisi edellistä kautta Leafsia valmentaneen Sheldon Keefen, joka sai lähtöpassit muutama viikko sitten. Maple Leafs hävisi 1. pudotuspelikierroksen ottelusarjan kuudennen kerran viimeisen kahdeksan kauden aikana.

Keefe sen sijaan jatkaa uraansa New Jersey Devilsin käskyttäjänä nelivuotisella sopimuksella. Keefe korvaa kesken kauden ruoriin astuneen Travis Greenin, joka siirtyi Ottawa Senatorsiin kuun alussa.

Kings on puolestaan vakinaistanut Jim Hillerin päävalmentajapestin. Hän toimi helmikuusta alkaen organisaation väliaikaisena päävalmentajana saavuttaen 43 runkosarjaottelussa 21 voittoa. 55-vuotiaalla Hillerillä on monivuotinen kokemus apuvalmennustehtävistä sekä junioriseurojen valmentamisesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle