Matias Maccelli jatkaa hurjaa lentoaan NHL:ssä − syötti Bruins-ottelun voittomaalin viime sekunneilla

NHL / Uutinen
Maccelli on tehtaillut 23 NHL-ottelussa tehot 2+17.
Kuva © Getty Images
Matias Maccelli on pelaamassa todellista läpimurtokautta NHL:ssä. Arizona Coyotesin hyökkääjällä on kasassa jo 19 tehopistettä.

Viime kaudella Ilveksestä Pohjois-Amerikkaan lähtenyt hyökkääjä Matias Maccelli on noussut NHL:ssä lähes piste per peli -tahdin pelaajaksi. Tällä kaudella 23 ottelua ovat tuottaneet tehopisteet 2+17 tehotilaston ollessa plussan puolella.

Viime aikoina Maccelli on ollut vireessä: edelliset kymmenen otteluaan suomalaishyökkääjä on pelannut piste per ottelu -tahdissa tehoin 1+9.

Tehopisteillään Maccelli on joukkueensa kolmanneksi paras pistemies kaksi ottelua enemmän pelanneiden Clayton Kellerin ja Shayne Gostisbeheren jälkeen. Yhdysvaltalaiskaksikon tehotilaston lukema on −7.

Coyotes on tällä hetkellä 25 pelin jälkeen Keskisen divisioonan toiseksi viimeisellä sijalla. Voittoja on kertynyt vain kahdeksan ja pisteitä 20. Edellisen ottelunsa Coyotes kuitenkin voitti Boston Bruinsia vastaan. Voittomaali syntyi varsinaisen peliajan viimeisillä hetkillä Maccellin riistäessä kiekon maalin takana ja syöttäessä sen Lawson Crouselle.

» Lähetä palautetta toimitukselle