Jukurit lähetti nuoren puolustajansa Mestikseen − Hannes Häkkilä vahvistamaan Jokerien alakertaa

MESTIS / Uutinen
Hannes Häkkilä suuntaa hakemaan isompaa vastuuta Mestiksestä.
Vaille peliaikaa Jukureissa jäänyt puolustaja Hannes Häkkilä siirtyy Jokerien miehistöön.

Hannes Häkkilä siirtyy kuluvan kauden kattavalla vuokrasopimuksella Jukureista Jokereihin. Sopimuksessa on optio, joka mahdollistaa kuitenkin Häkkilän palaamisen mikkeliläisryhmään tarvittaessa kesken kauden.

Kolmatta kauttaan Jukureissa kiekkoilevan Häkkilän vastuu Liigassa on jäänyt tällä kaudella olemattomaksi, sillä hän ei pelannut alkukauden aikana yhdessäkään liigaottelussa. U20-joukkueessa 21-vuotias puolustaja on pelannut syksyn aikana yhden ottelun.

Kalajokelaislähtöinen Häkkilä on pelannut urallaan kaikkiaan 55 liigaottelua, joissa on tehnyt tehot 3+12. Viime kaudella 25 ottelussa syntyivät pisteet 2+6. Häkkilä on kiekkoillut myös Mestiksessä aiemmin lainapesteillä IPK:ssa, SaPKossa sekä Ketterässä, jossa saavutti viime keväänä hopeamitalin.

− Häkkilä on taitava kiekollinen puolustaja, josta on vahvuuksiensa kautta varmasti paljon apua joukkueellemme. Hän sopii ryhmään erinomaisesti myös ahkeruutensa ja työmääränsä puolesta, Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki kuvaili.

− Tämä on minulle ainutkertainen ja tosi siisti mahdollisuus päästä Jokereihin pelaamaan. Tavoite on pelata niin hyvin kuin pystyn ja auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, Häkkilä kommentoi.

Häkkilä liittyy Jokereiden mukaan torstaina ja on joukkueen käytettävissä jo perjantain ottelussa Kiekko-Vantaata vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle