IPK nappasi kaksi kovanluokan paluumuuttajaa − Valtteri Pihlajamäki palaa Mestikseen

MESTIS / Uutinen
Pihlajamäen kaksi viimeisintä kautta kului Ässissä.
IPK vahvisti hyökkäystään kahdella paluumuuttajalla. Iisalmelaisten sotisovaan palaa Valtteri Pihlajamäki ja Ville Sippala vuoden mittaisilla sopimuksilla.

IPK nappasi siirtomarkkinoilta kaksi paluumuuttajaa. Karhupaitaan palaa kaudella 2017−2018 iisalmelaisia ihastuttanut Valtteri Pihlajamäki sekä kausilla 2019−2021 viilettänyt taitava Ville Sippala. Kummankin sopimus on kestoltaan vuoden.

− Pihlajamäki jätti varmasti meille kaikille iisalmelaisille hyvät muistot siitä omalla pelityylillään, joka on fyysinen ja periksiantamaton. Hän jättää jäälle varmasti kaiken. Pihlajamäki tuo meille joukkueeseen kaivattua fyysisyyttä, joukkuepelaamista ja periksiantamatonta taisteluhenkeä, kertaa toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

− Uusi mahdollisuus omalle uralle. Tuttuja jätkiä, tuttu organisaatio, tuttu valmentaja ja muutenkin hyviä pelaajia ensi kauden joukkueessa, niin kovalla innolla odotan jo kauden starttia. Jos sanoisin, että tavoitteena olisi jotain muuta kuin ehjä kausi ja mestaruus, niin valehtelisin, Pihlajamäki pohtii.

Pihlajamäen ja IPK:n tiet erosivat jo ensimmäisen kauden jälkeen ja romuluinen hyökkääjä siirtyi KeuPa HT:n paitaan, jossa pelaaja sai myös tehoja aikaiseksi. Pihlajamäen saldoksi kertyi 28 tehopistettä, mistä VaPS-kasvatti palkittiin Liiga-sopimuksella Ässiin. 

Toinen paluumuuttaja Ville Sippala saapuu karhunuttuun yhden Hermes-kauden jälkeen. Pienikokoinen hyökkääjä pelasi jumalpaidassa uransa tehokkaimman kauden iskien 37 tehopistettä.

− Saamme ennen kaikkea nopeutta hyökkäuspelaamiseen, hän on varmasti sarjan nopeimpia vääntäjiä kulmissa. Pystyy tekemään tulosta, kaudet Mestiksessä ovat olleet nousujohteisia. Sippala on hienoa saada meidän tulosyksikköömme, hänellä oli oma halu tulla tänne, kommentoi Ylisipola.

− Tietenkin odotan myös pääsyä pelaamaan mahtavan Karhukoplan eteen, lähettää Sippala terveisiä kannattajille yhdessä Pihlajamäen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle