Baptisten ja Bryggmanin tapaus sittenkin kurinpitoon Pelicansin käsittelypyynnön seurauksena

LIIGA / Uutinen
Nick Baptiste joutuukin kurinpidon eteen.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Liiga on asettanut torstain ottelukierroksella puhuttaneen Nick Baptisten ja Lars Bryggmanin tapauksen kurinpitokäsittelyyn Pelicansin tehtyä Liigalle käsittelypyynnön tapauksesta.

Torstain Liiga-kierroksella pelatussa Tappara–Pelicans-ottelussa puhuttanut Nick Baptisten ja Lars Bryggmanin tapaus on asetettu Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn. Tilannetta ei oltu alunperin viety delegaation käsiteltäväksi, mutta Pelicans teki käsittelypyynnön Liigalle, joka tiedotti ottavansa tapauksen kurinpitokäsittelyyn perjantaina.

Välikohtaus nähtiin ottelun päätöserässä, kun Tapparan Baptiste ja Pelicansin Bryggman taistelivat kiekosta Pelicansin hyökkäysalueen siniviivan tuntumassa. Kiekon karattua kaksikolta Brygggman kaatui maahan, minkä jälkeen Baptiste löi ruotsalaista poikittaisella mailalla niskan ja selän seutuville kahdesti. Bryggman jäi iskujen seurauksena makaamaan hetkeksi jään pintaan.

Ottelun päätuomarit Antti Boman ja Joonas Kova tarkastivat tilanteen videolta, minkä jälkeen kanadalaishyökkääjälle tuomittiin kahden minuutin väkivaltaisuusrangaistus.

Ottelun päätöserässä nähtiin myös Pelicansin Ben Bloodin ja Tapparan Kristian Tanuksen yhteentörmäys, josta Bloodille tuomittiin kahden minuutin estämisrangaistus. Liigan kurinpitodelegaatio tutki tilanteen estämisenä, mutta tilannetta ei nähty kurinpitoon vietävän arvoisena.

Tappara voitti ottelun lukemin 2–1 ja nousi Liigan sarjataulukon kärkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle