Keskiympyrä-podcast: Tuukka Rask palasi Bruinsiin one more year -hengessä, mutta soittaako joukkueen muu ydinryhmä joutsenlauluaan?

NHL / Podcast
Bruinsin kannattajat odottavat "Tuukka Timea".
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcast on siirtynyt vuodelle 2022. Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi ajankohtaiset NHL-uutiset ja keskustelevat Boston Bruinsin edesottamuksista ja NHL-otteluiden suurista maalimääristä. Erityishuomion saa Tuukka Raskin odotettu paluu Bruinsin tolppien väliin.

NHL ei lepää tänäkään vuonna − eivätkä myös Keskiympyrä-podcastin Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen, jotka tahdittavat kuulijansa alkuvuoden mielenkiintoisiin puheenaiheisiin.

Steve Yzerman saa työhönsä tukea Detroit Red Wingsin entisestä pitkäaikaisesta kapteenista Nicklas Lidströmistä. Seitsemänkertainen Norris Trophyn voittaja siirtyy Red Wingsin organisaatioon Vice President of Hockey Operations -tittelillä. Mitä vaikutuksia tällä siirrolla on ajatellen autokaupungin seuran tulevaisuutta?

Evander Kane puhuttaa jälleen. San Jose Sharks purki hänen sopimuksensa ja moni joukkue on tiedettävästi hänen perässään. Esimerkiksi Tony DeAngelon hankinnut Carolina Hurricanes kuuluu näihin joukkueisiin. Uutisnurkkauksessa käsitellään lisäksi esimerkiksi Marc-André Fleuryn pitkälle uralle tullutta kunniaa ja John Klingbergin tilannetta Dallas Starsissa.

Jakson ensimmäinen pääpuheenaihe käsittelee NHL:n alkukauden maalimääriä. Erityisesti joulutauon jälkeisissä otteluissa on tullut erityisen paljon maaleja. Kuikka, Mannonen ja Pulkkinen avaavat asiaa useista eri tulokulmista: mitkä asiat ovat vaikuttaneet maalimäärien nousuun? Entä mikä pitkäaikainen vaikutus tällä voi olla jopa koko lajille? 

Tuukka Rask ja Boston Bruins. Rask allekirjoitti seuran kanssa vielä loppukauden pituisen sopimuksen. Hän palaa tauon jälkeen NHL-kaukaloihin miljoonan dollarin vuosipalkalla. Seuralegenda Patrice Bergeronin sopimus puolestaan päättyy tähän kauteen. Lähteekö Bruins pelaajamarkkinoille ja sitä kautta hakemaan viimeistä isoa palkintoa ennen kuin joukkueen rungon monivuotiset tähdet laittavat hokkarinsa naulaan?

Mitä Bruinsilta voidaan odottaa kevätkautta ajatellen? Kuuluuko joukkue Stanley Cupin voittajasuosikkeihin, haastajiin vai johonkin muuhun?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle