Hurmeelta vahva paluu

LIIGA / Haastattelu
Hämeenlinnassa vakuuttanut Markku Hurme hakee vielä pelituntumaa, mutta tulosta on tullut nyt jo. Koko alkukauden käsivammaansa parannellut Hurme on palannut entistä ehompana ja kolmen ottelun jälkeen tilastotkin ovat kaunistuneet.

Tänään 1+1 tehot Joni Töykkälän ja Niko Niemisen keskellä pelannut Hurme oli selvästi joukkueensa parhaimmistoa. Katsomoon peli ei kuitenkaan hurjavauhtiselta näyttänyt, johon Hurmeella oli tarjota selitys.

- Peli oli aika tarkkaa ja puolustus heti iholla. Siinä ei pahemmin pääse tekemään piruetteja, joten silloin se peli näyttää hitaammalta. Mielestäni peli oli kuitenkin ihan hyvä, Hämeenlinna on meille aina ollut paha paikka.

- Meillä on aika selvä työnjako, nuoret pojat tekee hommia ja minä otan rauhallisemmin siinä keskellä. En vedä päästä päähän hullun lailla. Kiva että henkilökohtaisesti on tullut onnistumisia.

Koko alkukauden sivussa olleen sentterin mieli olisi halunnut kentälle jo paljon aiemmin, mutta pelaamaan mies pääsi vasta viikko sitten käsivammansa jäljiltä. Katsomossa istuminen ei saanut huulipieliä ylöspäin.

- Kyllä se tuntui aika pahalta katsoa, varsinkin kun pelit menivät huonosti. Jos joukkueen peli olisi kulkenut, niin ei olisi ottanut niin paljon päähän. Kun olin noin pitkään sivussa, niin kyllä se söi miestä, että en päässyt itse auttamaan joukkuetta. Pelejä on kuitenkin paljon jäljellä ja meillä on aikaa nousta pleijareihin, se on meidän onnemme.

Pitkän toipumisajan jälkeen pelaaminen maistuu, vaikka vielä aivan terävimmillään mies ei myönnä olevansa.

- Käsi on ihan kunnossa, mutta pelikunto on vielä hakusessa. Se terävin potku ei ole enää lopussa jäljellä, täytyy vain harjoitella lisää, jotta homma paranee entisestään.

» Lähetä palautetta toimitukselle