Paluumuuttaja Anton Levtchi fiilisteli finaalin trilleriloppua: "Jännitti, mutta niin pitääkin jännittää"

CHL / Haastattelu
Anton Levtchi pääsi Tapparassa taas mestaruuden makuun.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa

Anton Levtchi yltyi sanailemaan CHL-finaalin päätöserän äärijännittävästä lopusta, kun Luleå kiri Tapparan 3−0-johdon 3−2:een.

− Kyllä siinä vähän kusihätä oli lopussa, kun oli paljon alivoimaa ja itse en sitä pelaa. Mutta kyllä meidän alivoimapelaajamme hoisivat hienosti. Siinä vähän jännitti, mutta niin pitääkin jännittää, Levtchi totesi.

Levtchi näki Tapparan pelaamisessa paljon hyviä elementtejä, jotka saattavat tuottaa isoja voittoja jatkossakin.

− Ensimmäisen erän ansiosta melkein jo voitimme tämän pelin. Kolmannen erän taisteluilme ja Christian Heljangon torjunnat tuohon loppuun olivat ihan uskomattomia. Kyllä otteluun valmistautuminen oli niin hyvää, että se tietää hyvää jatkoakin ajatellen.

Omasta pelaamisestaan Levtchi antoi puhtaat paperit, mutta käänsi samassa kunnian koko joukkueelle ja erityisesti päävalmentajalle.

− Olin omaan peliini ihan tyytyväinen, mutta kyllä me tämän joukkueena voitimme. Koko organisaatiolle tämä oli hieno homma. 11 vuotta jotkut ovat olleet tässä mukana, kuten päävalmentaja Jussi Tapola.

Kevät jatkuu luonnollisesti Liigan parissa, jossa Tappara hamuaa kevään toista mestaruutta. Levtchi pysyy CHL-mestaruudesta huolimatta nöyränä.

− Meillä on aina tavoitteena voittaa ja nyt voitimme tämän CHL-mestaruuden. Ensi viikolla jatkuu kotimainen sarja, eikä sielläkään helppoja pelejä tule. Tämä oli tänään hyvä opetus, mitä se voittaminen tällä joukkueella vaatii.

» Lähetä palautetta toimitukselle