Ilveksen Juuso Könösellä voitokas paluu entiseen kotikaukaloonsa: "Pisti hymyilyttämään, kun näki Puijon tornin"

LIIGA / Haastattelu
Juuso Könönen palasi keskiviikkona vanhaan kotikaukaloonsa Ilveksen paidassa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Ilves-hyökkääjä Juuso Könösellä oli keskiviikkona erityinen ilta Kuopiossa, kun Ilves haki sarjapisteet mukaansa KalPan vieraana lukemin 2–1. Kulttipelaajan maineeseen Kuopiossa noussut Könönen edusti kasvattajaseuraansa liigatasolla kuuden kauden ajan ennen siirtymistään täksi kaudeksi tamperelaisten riveihin.

Koko uransa ennen tätä kautta KalPaa edustanut Juuso Könönen palasi keskiviikkona tuttuun kaukaloon, kun hyökkääjä kohtasi Ilveksen paidassa kasvattajaseuransa ensimmäistä kertaa Kuopiossa. Ilves ja KalPa olivat ehtineet kohdata tällä kaudella jo Nokia-areenalla, mutta keskiviikon ottelu Kuopiossa oli kuitenkin 25-vuotiaalle hyökkääjälle vielä erityisempi.

– Hyvät fiilikset oli jo ennen peliä. Ei jännittänyt peli sen enempää. Paljon oli tuttuja katsomossa, niin mukava oli pelata. Pisti hymyilyttämään, kun Puijon torni näkyi moottoritieltä eilen, Könönen totesi.

Könösen mukaan vastaanotto entiseen kotikaupunkiin ja kaukaloon oli lämmin. Yhteyttä tulee edelleen pidettyä tiiviisti KalPa-vuosien aikaisten joukkuekavereiden kanssa.

– Ollaan viestitelty paljon kauden mittaan ja myös ennen tätä peliä. Oli hieno fiilis tulla kotiin ja nähdä vanhat pelikaverit ja huoltajat. Vastaanotto oli lämmin, hyökkääjä jatkoi. 

Vaikka nykyinen työnantaja onkin Tampereella, niin kuopiolaisryhmän otteita Könönen seuraa edelleen. KalPasta hänellä on vain positiivista sanottavaa.

– Tulee seurattua edelleen KalPan pelejä. Välillä ihan televisiostakin, mutta enemmän tuloksia. KalPa merkitsee minulle edelleen paljon ja toivon pelkkää hyvää kasvattajaseuralle, Könönen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle