NHL:n siirtorumban ennakkopaketti

NHL / Artikkeli
NHL:n siirtojen takaraja umpeutuu keskiviikkona. Jatkoajan NHL-toimitus tekee katsauksen jokaisen joukkueen tilanteeseen ja tarpeisiin ennen siirtoruljanssia.

On taas se aika vuodesta. Toivonsa tämän kauden suhteen menettäneet joukkueet satsaavat jo tulevaisuuteen, kun taas Stanley Cupia havittelevat ryhmät pyrkivät täsmähankinnoilla tilkitsemään viimeisetkin puutteet joukkueen rakenteessa.

lisää

Paljon puhetta, vähän siirtoja?
[lue lisää]

NHL:ssä nykyään vallitseva palkkakatto rajoittaa osaltaan suurinta hulinaa siirtorajan kynnyksellä. Enää kilpavarustelua ei voi tehdä syytämällä rahaa mielin määrin, vaan rajoitukset ja säännöt pitää ottaa huomioon.

Siirtoikkunan sulkeutumisen lähestyessä moni tähtipelaaja on kuitenkin ollut perinteisten huhujen kohteena. Ilmassa leijuu kysymyksiä muun muassa Jay Bouwmeesterin, Chris Prongerin tai Olli Jokisen kohtalosta. Yksikään NHL-joukkue ei ole tänäkään vuonna säästynyt ilman jonkin sortin huhuja koskien tulevaa siirtoruljanssia. Nähtäväksi jääkin mihin mittoihin tämän vuoden siirtorumba tulee kasvamaan. Joitakin kauppoja on jo ehtinyt syntyä. Montreal Canadiens hankki kokemusta Mathieu Schneiderin muodossa ja Anaheim hankki lupaavan puolustaja Ryan Whitneyn luopuen samalla Chris Kunitzista.

Muutaman päivän päästä olemme viisaampia tapahtuneiden kauppojen suhteen. Varmaa kuitenkin on, että useat kymmenet pelaajat vaihtavat tänäkin vuonna joukkuetta. Jatkoaika seuraa NHL:n siirtorumbaa aktiivisesti. Uutisketju päivittyy sitä mukaa, kun seurat tekevät pelaajakauppoja.

Seuraavien linkkien alta löydät joukkueiden kuulumiset siirtorajan kynnyksellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle