Kolme pelaajaa, neljä vastausta

LIIGA / Artikkeli
Nyt ne sitten alkavat, kauan odotetut SM-liigan pudotuspelit. Yksi mielenkiintoisimmista ottelupareista starttaa käyntiin Helsingin Areenassa, kun neljännesfinaaleissa isäntäjoukkue Jokerit kohtaa kauden pirteästi yläkanttiin pelanneen Lahden Pelicansin. Jatkoaika esitti neljä nopeaa kysymystä kolmelle Pelicans-pelaajalle.

Pelicansin ja Jokereiden kohtaamisissa on katsomoissa ollut elämää. Puolivälierien alkaminen tarkoittaa sitä, että tunnelma katsomoissa räjähtää suoraan kolmanteen potenssiin ja että kynnenpalaset alkavat sinkoilla lippunsa maksaneiden järsiessä sormiaan musertavan jännityksen alaisena.

Mutta miten on pelaajien laita? Panokset ovat hirmuiset, mutta se ei saa näkyä suorituksessa. Täriseekö maila käsissä, tutisevatko polvisuojukset liitoksistaan? Jatkoaika kysyi kolmelta Pelicansin profiilipelaajalta neljä kuumaa kysymystä vain hetki ennen h-hetkeä.



Näin kysyttiin:

1. Millaiset ovat Pelicansin mahdollisuudet?

2. Minkälainen henki joukkueessa vallitsee?

3. Täriseekö maila käsissä tosipaikan tullen?

4. Ketä jokeripelaajia on syytä pitää silmällä?

Matias Loppi, peliä tekevä keskushyökkääjä (runkosarjassa 58 pistettä, kaikkien aikojen Pelicans-ennätys):

1. Tosi hyvät mahdollisuudet, ihan samanlaiset kuin Jokereilla. En näe mitään syytä, miksei pärjättäisi.

2. Odottava ja hyvä fiilis. Reeneissä huomaa että homma on mennyt vähän totisemmaksi, kun jätkät käy välillä ihan kuumanakin.

3. Ei ala täristä. Ihan samoja pelejähän ne loppu pelissä on. Jos maila ei pysy käsissä niin eihän mulla ole mitään annettavaa!

4. Markkaselta saattaa löytyä räpyläkäden puolelta se telkän pesä, haha. Leinon kieputukset on pahoja, sen tietää kaikki. Ja pakeista Tuulola on pahin, vaikka vaan Kauppisella on jalkoja saada meidän jätkiä kiinni.

Jan Latvala, hyökkäävä puolustaja (runkosarjassa 22 pistettä, tehotilasto +4):

1. Rehellisesti, ollaan pärjätty niin hyvin että kyllä näkisin meillä olevan tosi hyvät mahdollisuudet.

2. Totta kai sellaiset odottavat fiilikset. Vähän ollaan kateltu videoita Jokereiden pelitavasta ja sen sellaista. Vaikka on tässä treenattu jo kyllä ihan riittämiin. Kova hinku olisi jo pelaamaan.

3. Lähtökohtana on se että lähdetään pelaamaan sitä syksyn iloista peliä niin joukkueena kuin yksilönäkin. Yritän pelata varmaa peliä. Niin ja playoff-parta kasvaa jo!

4. Tim Stapleton, aika väkkärä kaveri ja hyvä maalintekijä. Jani Rita taas on nopea ja vahva, muttei hänkään läpi tule!

Leo Komarov, nelosketjun rouhija & ärsyttämisen mestari (runkosarjassa ”vain” 76 jäähyminuuttia!):

1. Ihan hyvät. Opittiin viime vuodesta ja varsinkin me nuoret saatiin enemmän kokemusta. Tiedetään nyt mitä voittaminen vaatii ja meillä on kaikki eväät siihen, vaikkei helppoa tule olemaankaan.

2. Sellanen lepposa niin kuin aina. Rento meno, ei mitään ylilyöntejä.

3. Eee-eei jännitä, keskitytään vaan omiin rooleihin. Katotaan nyt mitä keksitään. Ainahan sitä kuitenkin tulee jonkinlaisia törkeyksiä tehtyä.

4. Leinon kanssa saa olla varuillaan, niin taitava kaveri. Santala on kanssa paha, mutta se suuttuu helposti. Tosin suuttuu Leinokin, muttei niin helposti. Katotaan miten käy!

» Lähetä palautetta toimitukselle