Ärsytetty Sport haastamaan Kiekko-Laseria

MESTIS / Ennakko
Sport hävisi perjantaina ensimmäistä kertaa kotihallissaan. Kauden yllättäjä Kiekko-Laser saa olla varuillaan, sillä Sportilla on hampaankolossa avauskierroksen nöyryytys.

Kuntokäyrät

Kauden yllättäjä, sarjanousija Kiekko-Laser on ollut kantona kaskessa kaikille vastustajille tällä kaudella. Työteliäs joukkue on raapinut pisteet mukaansa kotona ja vieraissa.

Viimeisin tappio on Mikkelistä viime lauantailta, mutta sitä ennen ilman pisteitä joukkue on kaukalosta poistunut 25.9.

Sport on ollut vieraskentillä tuloksellisesti heikko. Pelillisesti vieraat ovat haastaneet kaikki vastustajansa hyvin, mutta sarjapisteet jaetaan edelleen tulostaulun mukaan, ja siihen on Sportilla tultava muutos.

Ratkaisun paikat

Kiekko-Laser ei kovin maalirikkaita pelejä pelaa. Sen menestys nojaa pitkälle erinomaiseen joukkuepelaamiseen, ja sen mukana oululaiset ovat menestyneet erinomaisesti.

Sarjanousija on tässä ollut mainio, sillä se on monesti altavastaajan paras keino menestyä. Laserin valmistautumista helpottaa pitkä lepo, sillä kotijoukkue on pelannut viimeksi keskiviikkona kotonaan, Sport on tässä ajassa pelannut vieraspelin Kouvolassa, ja perjantaina kotonaan Kiekko-Vantaata vastaan.


K-Laserin hurjaan vireeseen johdattanut Mikko Manner kohtaa entisen seuransa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Sport pelasi kauden avausottelun juuri Oulussa. Peli ratkesi tuolloin jo 15 minuutin pelin jälkeen, kun kolmesta läpiajosta Laser teki kolme osumaa. Tähän Sport varmasti haluaa ottaa revanssin.

Sportin pelitapa tuottaa paljon maalipaikkoja, mutta viimeistelyn terävyys on vaasalaisilla ollut suuri ongelma.

Kokoonpanot

Tomi Ståhlhammarin ja Teemu Metson peluutus selviää vasta ottelupäivän aamulla. Molemmilla on pientä vaivaa, ja pelikunto on päivän kysymys.

Antti Aarnion lähdettyä SaiPaan, hyökkäyspäätä vahvistaa Riku Toivo ja Joonas Komulainen.

Sportin kokoonpano on ottelun alla vielä epäselvä. Poissa ovat varmasti olkapäävaivaiset Kai Lehtinen ja Antti Jaatinen, sekä sitkeää kuumetautia sairastava Tuomas Immonen.

Kaikki muut asiat selviää lauantain aikana. Pelillisesti muutoksiin ei ole suurempaa tarvetta, mutta lepuutus otteluruuhkan alla voi kokoonpanoja muuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle