Toronto ja Phoenix aloittivat kaupankäynnin

NHL / Uutinen
Tiistaina nähtiin kesän ensimmäinen kauppa, kun Toronto ja Phoenix tekivät kaupan, jossa neljä pelaajaa vaihtoivat seuraa.

Phoenixiin siirtyi kaupassa nuori ja lupaava venäläispuolustaja Danny Markov, joka kärsi viime kaudella selkävammoista. Markovin odotetaan vahvistavan Phoenixin puolustuspäätä vielä monta vuotta eteenpäin. Kauppa saattaa tietää kokeneempien pelaajien kauppaamista, sillä nyt Phoenixilla on tungosta takalinjoille.

Toronto hankki puolestaan kokemusta hyökkäyspäähän, kun keskushyökkääjät Robert Reichel sekä Travis Green siirtyivät Torontoon. Lisäksi farmipelaaja Craig Mills siirtyi Torontoon. Sekä Reichel että Green solmivat heti monivuotiset sopimukset uuden seuransa kanssa.

Robert Reichel on pelannut mittavan uran sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa. Kevään MM-kisoissa Reichel sijoittui pistepörssissä kolmanneksi ja johdatti Tshekin kolmanteen peräkkäiseen maailmanmestaruuteen. Viime kauden Reichel pelasi kotimaassaan Litvinovin paidassa erinomaisin tehoin ja hänen odotetaan valtaavan paikan Mats Sundinin takaa kakkosketjun sentterinä. Sekä Reichel että Green ovat pelanneet jo yli 600 ottelua NHL:ssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle