ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Radoslav Suchylle NHL:n kyseenalainen ennätys.

NHL / Uutinen
Phoenixin pakki Radoslav Suchy teki Phoenixin ottelussa New York Islandersia vastaan maalin. Sinänsä mitätön uutinen mutta maali oli Slovakin ensimmäinen NHL:ssä ja samalla pisin putki NHL:n historiassa ennen uran ensimmäistä NHL-maalia.

Phoenixin Radoslav Suchy oli ennen illan ottelua ehtinyt pelata 151 ottelua NHL:ssä ja ehtinyt ampua maalia kohti lähes 90 kertaa ennenkuin punavalo syttyi. Vahvana omanpään pelaajana Suchy loistaa useinmiten vain +/- tilastossa eikä pistepörssiin ole muutenkaan usein nimi eksynyt. Maaliton putki on mitä suurimmalla todennäköisyydellä pisin maaliton putki kenelle tahansa NHL:ssä, ei vain ensimmäisen maalin odottajille. Maali syntyi 17.11. ottelun kolmannessa erässä ajassa 57.14. ylivoimalla Chris Osgoodin selän taakse.

Kauaa Suchy ei ennätystään pitäne hallussaan. Carolinan Steve Halko on pelannut 149 ottelua ja saattaa rikkoa Suchyn ennätyksen piakkoin. Ellei Halko yllätä itseään ja täysosumaa onnistu tekemään. Tämä kuitenkin näyttää erittäin epätodennäköiseltä sillä Halko pelatessaan päästessään ei kerää valtavia peliminuutteja eikä ylivoimalla Halkoa nähdä viivalla laukojan paikalla. Halko piti ennätystä hallussaan vielä ennen kauden alkua mutta Suchy on tällä kaudella pelannut enemmän otteluita ja otti ennätyksen haltuunsa ja asetti standardit lukemaan 151 tekemällään avausmaalillaan.

Jäämme vesi kielellä odottamaan Carolinan otteluiden tuloksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle