TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Pirjetä ja Satosaari valmentamaan Peliittoja

MESTIS / Uutinen
Heinolan Peliittojen Mestis-joukkueen valmennus vahvistuu nimekkäillä entisillä kiekkoilijoilla.

Mestis-kauteen valmistautuva Heinolan Peliitat kertoi keskiviikkona kotisivuillaan, että sen valmennusryhmään liittyvät entiset huippukiekkoilijat Lasse Pirjetä ja Tommi Satosaari. Samalla seura tiedotti, että Timo Keppo jatkaa sen apuvalmentajana.

Satosaaren vastuulla on pääasiassa maalivahtivalmennus. Pirjetän päävalmentaja Petri Karjalainen uskoo tuovan "paljon annettavaa" esimerkiksi erikoistilannepelaamiseen.

– Saatiin haluttu kokoonpano viemään Peliittoja tälle kaudelle. Kepon mukana olo ole erittäin tärkeä jatkumo. Pirjetän saaminen mukaan auttamaan on hieno asia ja uskon, että hänellä on paljon annettavaa oman kokemuksensa kautta esimerkiksi erikoistilannepelaamiseen, Karjalainen toteaa seuran tiedotteessa.

– Satosaari on pätevä kaveri ja hän asuu lähellä Lahdessa. Tommi on toiminut Pelicans-organisaatiossa, ja hän toimii täten hyvänä siltana sinne päin.

Peliitat kertoi valmennusryhmänsä vahvistamisen lisäksi myös pelaajauutisia. Joukkue testaa harjoituksissaan muun muassa maalivahti Rasmus Rinnettä, puolustaja Matias Kuusistoa ja hyökkääjä Petr Stloukalia.


Tommi Satosaari jakaa jatkossa ohjeita Peliittojen maalivahdeille.
Tomi Hänninen - tomi.hanninen@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle